Κρήτη

Μαζεύουν καπάκια στην Κρήτη για να βοηθήσουν συμπολίτη μας

Πλαστικα Καπακια

Ξεκίνησε από τον Δήμο Κισάμου, το Σύλλογο Εθελοντικής προσφοράς και Στήριξης "Ορίζοντας" και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κισσάμου, μια προσπάθεια συλλογής πλαστικών καπακιών, ώστε να γίνει αγορά αναπηρικού αμαξιδίου για συμπολίτη μας με κινητικά προβλήματα. 

​Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν καπάκια, μπορούν να τα ρίχνουν στον ειδικό κάδο που είναι τοποθετημένος στην είσοδο του Δημαρχείου Κισσάμου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2822 3 40222
 

αφίσα

αφίσα , by mpeka

Για την πρωτοβουλία αυτή υπάρχει συνεργασία με την Ένωση Πολιτιστικών Φορέων της Επαρχίας Κισάμου, την Νεολαία Κισάμου, τον Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου και το Δημιουργικό και Εωραϊστικό Σύλλογο Πλατάνου.
 

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Μεγάλη φωτιά έχει σημάνει συναγερμό στην Πυροσβεστική!

φωτια πυροσβεστικη πυρκαγια

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία εξαιτίας μεγάλης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, σε χορτολιβαδική έκταση στον Άστρικα Κολυμβαρίου του Δήμου Πλατανιά.

Ισχυρές δύναμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τα Χανιά, την Κίσσαμο και την Κάνδανο, έχουν ήδη φτάσει στο σημείο και επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ στην περιοχή μεταβαίνουν πεζοπόρο τμήμα αλλά και πυροσβετικά οχήματα και από το Ηράκλειο.

Ακόμα, έχει ζητηθεί η συνδρομή πυροσβεστικού ελικοπτέρου προκειμένου να συνδράμει από αέρος για την αναχαίτιση του πύρινου μετώπου.

Περισσότερα σε λίγο...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σταμάτα: Mεγάλη φωτιά απειλεί σπίτια - Μήνυμα από το 112

Εκτός ελέγχου η φωτιά στη Σταμάτα: Στις φλόγες σπίτι στη Ροδόπολη

Ηράκλειο: Έριξε βεγγαλικά και προκάλεσε την πυρκαγιά