Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Τη χτύπησε πάνω στη διάβαση πεζών και την εγκατέλειψε

διάβαση πεζών

Την πάτησε πάνω στη διάβαση πεζών  και στη συνέχεια… έγινε καπνός ενώ περαστικοί την βοηθούσαν να συνέλθει, στο κέντρο των Χανίων. Το περιστατικό καταγγέλλει στο zarpanews.gr η ίδια η παθούσα που αναζητεί το αυτοκίνητο μάρκας Suzuki Swift που την παρέσυρε και μετά έφυγε. «Δεν πρόλαβα να δω τις πινακίδες καθώς δεν περίμενα ότι θα έφευγε. Είδα ότι ήταν ασημί χρώμα και οδηγός ήταν μία κοπέλα. Η συνοδηγός με ρώτησε αν είμαι καλά και αφού δε με σκότωσε, θεώρησε ότι έπρεπε να μη σταματήσει καθόλου κ εξαφανίστηκε!» μας λέει.
Το συμβάν έγινε στις 12 και 20 περίπου το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας, έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος. Η καταγγέλλουσα, διέσχιζε  τη διάβαση πεζών όταν το συγκεκριμένο όχημα πέρασε «από πάνω της» όπως μας λέει, χτυπώντας της στο πέλμα και ρίχνοντάς την κάτω. Περαστικοί την βοήθησαν να σηκωθεί και να μεταβεί σε ιδιωτική κλινική όπου έκανε περαιτέρω εξετάσεις.
Το περιστατικό κατέγραψε η Tροχαία που ήδη προσπαθεί να εντοπίσει το συγκεκριμένο όχημα, μέσα από υλικό από κάμερες ασφαλείας.
Η παθούσα απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, ή και στην ίδια την οδηγό να επικοινωνήσει με την Τροχαία Χανίων.

Κρήτη

Άρωμα Κρήτης... στη μεγάλη επένδυση της Amazon στην Ελλάδα

μαρίνα σταυρακαντωνάκη

Mια Κρητικιά, αποτέλεσε τον συνδετήριο κρίκο για τη μεγάλη επένδυση της εταιρίας Amazon στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ekriti η Public Policy Manager της Amazon για την Ελλάδα και την Κύπρο, Μαρίνα Σταυρακαντωνάκη, κόρη του γνωστού Ηρακλειώτη επιχειρηματία Γιώργου Σταυρακαντωνάκη, με τις γνώσεις και τις ικανότητές της, έφερε σε επαφή Έλληνες και Αμερικανούς, ώστε να υλοποιηθεί η συμφωνία.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα περιλαμβάνεται στις χώρες όπου η Amazon Web Services θα επενδύσει για την πρώτη επέκταση της υποδομής Local Zone (Τοπικές Ζώνες) εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτσι θα γίνει η επιλογή του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης

Κρήτη - κορωνοϊός: Κατέληξαν 5 ασθενείς!

Ηράκλειο: Άφησαν το παιδί τους σε μία χαρτόκουτα, στο πάρκο

ESPA BANNER