Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Ποδηλατοβόλτα με μηνύματα κατά των ναρκωτικών

ποδηλατοβόλτα

Το μήνυμα «ναι στη ζωή, όχι στα ναρκωτικά», έστειλαν σήμερα δεκάδες πολίτες στα Χανιά, που συμμετείχαν σε μεγάλη βόλτα με ποδήλατο, που οργανώθηκε στην πόλη στο πλαίσιο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την εξάρτηση και τις παραισθησιογόνες ουσίες. Την δράση οργάνωσε το ΚΕΘΕΑ «Αριάδνη» σε συνεργασία με τους δήμους Χανίων, Πλατανιά και Κισσάμου.

Οι συμμετέχοντες, φορώντας μπλουζάκια του ΚΕΘΕΑ με μηνύματα κατά των ναρκωτικών, συγκεντρώθηκαν το πρωί στην πλατεία 1866, απ' όπου, μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Χανίων - Κισσάμου, θα καταλήξουν με ενδιάμεσο σταθμό τον Πλατανιά, στην Κίσσαμο αργά το μεσημέρι.

Τους ποδηλάτες συνοδεύει όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής πορεία τους, ασθενοφόρο όχημα, καθώς και όχημα μεταφοράς ποδηλάτων για όσους από τους συμμετέχοντες δεν ολοκληρώσουν την διαδρομή.

Στο σημείο εκκίνησης βρέθηκε με το ποδήλατό του και ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

(φωτογραφία από zarpanews)

 

Διαβάστε επίσης:

Έβαλε τη νεκρή μητέρα της σε ταξί!

Θάνατος 20χρονου στη Μεσαρά: Τί έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Καλιφόρνια: "Ποδοσφαιρόψαρο" που ζει στο βάθος του ωκεανού ξεβράστηκε σε ακτή

Κρήτη

Χανιά

Πολυτεχνείο Κρήτης: Φοιτητές και ...εξωσχολικοί κρατούσαν όμηρο τον κοσμήτορα - Ασύλληπτες καταγγελίες

πολυτεχνείο κρήτης

Ασύλληπτες καταστάσεις και πρακτικές που παραπέμπουν ευθέως σε φασιστικές μεθόδους μερίδας φοιτητών και ...εξωσχολικών, περιγράφει σε ανακοίνωσή της η κοσμητεία της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Τελευταίο περιστατικό το πρωτοφανές σκηνικό που έστησαν συγκεκριμένοι δράστες (φοιτητές και άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με το ίδρυμα) κατά του κοσμήτορα της Σχολής, τον οποίο κρατούσαν όμηρο (!) επί 4 ώρες στο γραφείο του, κάτω από ένα καθεστώς συνεχών απειλών και ύβρεων.

Μάλιστα, στην συγκεκριμένη ανακοίνωση αναφέρεται και το σκηνικό που οδήγησε σε αυτή την κατάσταση, και το οποίο έχει να κάνει με την παράνομη αφισοκόλληση και αφισορύπανση που "ευδοκιμεί" στο ίδρυμα.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξης:

Η ανακοίνωση της Κοσμητείας.
Η ανακοίνωση της Κοσμητείας.
Η ανακοίνωση της Κοσμητείας.
Η ανακοίνωση της Κοσμητείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολυτεχνείο Κρήτης: Παγκόσμια διάκριση για την καθηγήτρια Έλια Ψυλλάκη

Φοιτητές: Θα εκδίδονται ηλεκτρονικά οι ακαδημαϊκές ταυτότητες

Πολυτεχνείο Κρήτης - ΟΑΚ: Επιστημονικό Project για τον Αποσελέμη

ESPA BANNER