Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Μπήκε στον Δήμο και άρπαξε τα λεφτά από το ταμείο

χρήματα

Χέρι στο ταμείο της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου Χανίων έβαλε σήμερα μια γυναίκα Ρομά κλέβοντας 1200 ευρώ. Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί και σύμφωνα με τα όσα είπε στο zarpanews.gr ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας η κλοπή έγινε με την μέθοδο της απασχόλησης- εξαπάτησης του ταμία της υπηρεσίας.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως και μάλιστα προκαλεί εύλογα ερωτηματικά, ότι ο δήμαρχος Χανίων κ. Βάμβουκας, δεν είχε ενημερωθεί για το συμβάν.
 

Κρήτη

Κρήτη: Μέθυσε και έκανε το καφενείο... καλοκαιρινό

επεισόδιο αστυνομια

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο των Χανίων, όταν πελάτης καφενείου σε έξαλλη κατάσταση προκάλεσε ζημιές στην εξωτερική τζαμαρία του καταστήματος, σπάζοντας και φωνάζοντας.

Όπως μεταφέρει μάρτυρας του συμβάντος στο zarpanews.gr «Ήταν πελάτης του καφενείου, αλλοδαπός και μόλις κλείσανε το μαγαζί τσακώθηκε με το προσωπικό και άρχισε να σπάει με κράνος όλες τις  τζαμαρίες». Μάλιστα, η αναστάτωση που προκλήθηκε ήταν τέτοια ώστε μια γυναίκα κατέρρευσε αλλά ευτυχώς συνήλθε χωρίς να χρειαστεί μεταφορά στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσε αστυνομική δύναμη και λίγο αργότερα ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο κρατητήριο. Πρόκειται για 22χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατηγορείται για φθορά ξένης ιδιοκτησίας αλλά και για οδήγηση δικύκλου χωρίς άδεια και υπό την επήρεια αλκοόλ.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Αλκοτέστ και ενημέρωση από την Τροχαία σε καταστήματα εστίασης (φωτο)

Ακρίβεια: Σε δόσεις η πληρωμή των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος

Ηράκλειο: Στις φλόγες το ΙΧ - Σε πανικό ο οδηγός

ESPA BANNER