Κρήτη

Χανιά

Χανιά: Συνεργασία Περιφέρειας - Κίνας με φόντο το κρητικό ελαιόλαδο

βουλγαρακης κινεζος πρεσβης.jpg

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, επισκέφτηκε σήμερα, Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015, την Τυποποιητική Μονάδα Ελαιολάδου «Ρενιέρης Λευτέρης», στην περιοχή Κουρφαλώνα Κισσάμου, όπου συνάντησε την Εμπορική και Οικονομική Ακόλουθο της Πρεσβείας της Λ. Δ. της Κίνας, κα Zhou Ruojun, και το επιτελείο της, προκειμένου να συζητήσουν θέματα σχετικά με τα τοπικά τυποποιημένα και πιστοποιημένα προϊόντα, όπως το κρητικό ελαιόλαδο, και σχετικά με τους τρόπους συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης, και συγκεκριμένα της Αντιπεριφέρειας Χανίων, και της Κίνας.

Η κα Zhou Ruojun έμεινε ενθουσιασμένη από την τυποποιητική μονάδα του κ. Ρενιέρη. Ο κ. Βουλγαράκης δήλωσε ότι είναι η αρχή μιας σημαντικής συνεργασίας με την Κίνα, η οποία αποτελεί εξαιρετική αγορά για τα κρητικά προϊόντα.  

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Τον έπιασαν με λαθραίο καπνό

σύλληψη

Συνελήφθη, σήμερα (18/10) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης καπνού και τσιγάρων, σήμερα το πρωί από αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό. κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα 530 γραμμάρια καπνού τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Η ποσότητα του καπνού κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Χανίων, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Οι άσκοποι πυροβολισμοί αποκάλυψαν και ...οπλοστάσιο

Κρήτη: 21 συλλήψεις στα αεροδρόμια

Ηράκλειο: Τους πέταξε κροτίδα και τους απείλησε με ρόπαλο!

ESPA BANNER