Κρήτη

Χανιά

Χανιά: Μειώνονται κατά 40% τα δρομολόγια του αστικού ΚΤΕΛ

θα εκτελεί δρομολόγια σε όλη την έκταση του Οροπεδίου Λασιθίου

Μειώνονται κατά 40% , από αύριο Δευτέρα τα δρομολόγια του αστικού ΚΤΕΛ στα Χανιά όπως ανακοίνωσε σήμερα σε έκτακτη συνέντευξη τύπου ο εκπρόσωπος του συγκοινωνιακού φορέα Κώστας Κατσουλάκης.

 

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί με την εξάπλωση του κορονοϊού με στόχο την ελάττωση των μετακινήσεων των πολιτών που έχει οριστεί ως μέτρο πρόληψης από την πολιτεία».

 

Για κάθε αλλαγή ή τροποποίηση το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται είτε μέσω του site του Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων www.chaniabus.gr, είτε μέσω της εφαρμογής για iOS και Android ChaniaCityBus, είτε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 28210-27044, 28210-93345, είτε μέσω mail στο chaniabus@gmail.com

 

Παράλληλα σύμφωνα με τον κ Κατσουλάκη , «γίνεται καθημερινά απολύμανση στον στόλο των λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων, ενώ έχουν εφοδιαστεί οι οδηγοί των λεωφορείων με ειδικά σπρέι ώστε και στο ενδιάμεσο της βάρδιας να υπάρχει δυνατότητα ψεκασμού και απολύμανσης για να τηρηθεί σε υψηλό επίπεδο ο βαθμός υγιεινής. Ωστόσο θα πρέπει και ο κάθε πολίτης μεμονωμένα να φροντίζει για την υγιεινή και την προστασία τη δική του και των υπολοίπων».

 

Παράλληλα και για περιπτώσεις που θα υπάρξουν έκτακτες συγκοινωνιακές ανάγκες θα δρομολογηθούν εφεδρικά λεωφορεία , ενώ όπως διευκρίνισε η πληρότητα κάθε δρομολογίου δεν θα ξεπερνά το 50%.

Κρήτη

Ηράκλειο: Ο Ζαχαρίας αποχαιρετά την ΕΛ.ΑΣ μετά από 35 χρόνια

συνταξη χαραλαμπακη

Μετά από 35 χρόνια στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και έχοντας περάσει από διάφορα πόστα και υπηρεσίες, ήρθε η ώρα να απολαύσει τους καρπούς των κόπων του. 

Ο Ζαχαρίας Χαραλαμπάκης, ένας αξιαγάπητος αστυνομικός, συνταξιοδοτείται μετά από 35 χρόνια και οι συνάδελφοι του στο γραφείο διαβατηρίων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου (ήταν η ψυχή του τα τελευταία χρόνια) αλλά και από άλλες υπηρεσίες, δεν θα μπορούσαν να μην τον αποχαιρετήσουν.

Δείτε την ανάρτηση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, Γιώργου Πικράκη:

 

Διαβάστε επίσης:

Κρητικός δικάζεται για ομαδικό βιασμό

Κρήτη: "Έσπασε" την καραντίνα και θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη

Ηράκλειο - κορωνοϊός: "Έφυγαν" από τη ζωή με διαφορά μισής ώρας...

ESPA BANNER