Κρήτη

Χανιά

Επεισόδια στα Χανιά στην πορεία για τον Γρηγορόπουλο

Αλέξης γρηγοροπουλος

Μικρής έκτασης ζημιές σε διάφορα σημεία της πόλης των Χανίων, προκάλεσε, το βράδυ της Κυριακής, ομάδα νεαρών, κατά τη διάρκεια πορείας, με αφετηρία στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Ολιγομελής ομάδα νεαρών που βρισκόταν στο τέλος της πορείας, φορώντας κράνη και κουκούλες, έγραψε συνθήματα στην είσοδο του δημαρχείου και άλλα σημεία της πόλης.

Λίγο πριν το τέλος της πορείας, ενώ αυτή βρισκόταν στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, έβαλαν φωτιά σε κάδο απορριμμάτων, κατέστρεψαν ΑΤΜ της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας και προκάλεσαν φθορές στα μάρμαρα της εισόδου της Τράπεζας Ελλάδας.

 
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Βενιζέλειο Νοσοκομείο: Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον χειρουργό Γιώργο Παππά

γιώργος παππάς

Ενα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνει η Αφροδίτη Παπαντωνάκη, στον υπεύθυνο του Τμήματος Αμφιβληστροειδούς της Οφθαλμολογικής Κλινικής του Βενιζελείου Νοσοκομείου Γιώργο Παππά, μετά την περιπέτεια με την υγεία της.

Η κα Παπαντωνάκη αναφέρει στο ευχαριστήριο:

"Όσον και να ψάχνω τα ορυχεία των λέξεων αδυνατώ να βρω λέξεις κατάλληλες , να τις φέρω κοντά, για να εκφράσω το εγκάρδιο μεγάλο μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Διευθυντή Χειρουργό Οφθαλμίατρο Υαλοειδούς Αμφιβληστροειδούς κον ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΠΑ για την πολυεπίπεδη και προπάντων ΙΑΜΑΤΙΚΗ του συμπαράσταση στην πρόσφατη δύσκολη περιπέτεια της υγείας μου.

Οι Κρητικοί να ναι σίγουροι ότι ο κος ΠΑΠΠΑΣ και οι Συνεργάτες του αποτελούν την Σύγχρονη Κολυμβήθρα του Σιλωάμ στο χώρο που υπηρετούν του ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ–ΠΑΝΑΝΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

Σας είμαι ευγνώμων

Αφροδίτη Παπαντωνάκη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο - δημοτικά τέλη: Αύξηση - σοκ 30% - 40% !

Αθήνα: Μαχαίρωσαν 16χρονο μαθητή μέσα σε σχολείο

Πέραμα: Στην εισαγγελία Πειραιά οι επτά αστυνομικοί για την αιματηρή καταδίωξη

ESPA BANNER