Κρήτη

Χανιά

Ενημέρωση για τις άδειες χρήσης ύδατος

νερό, θεσσαλονίκη

Το Τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας  της  Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ενημερώνει τους κατόχους αδειών χρήσης ύδατος με ανακοινωση του.

Οπως επισημαίνει: «σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 4 της ΚΥΑ 146896/14, όπως ισχύει, η διάρκεια ισχύος όλων των αδειών χρήσης ύδατος που εκδόθηκαν μετά το 2005 σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα διάταξη,  παρατείνεται αυτοδίκαια έως το έτος 2022. Επομένως δεν απαιτείται στην παρούσα φάση η κατάθεση αίτησης εκ μέρους των χρηστών για την ανανέωση των  εν λόγω  αδειών». 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Φρικτό ατύχημα με κοπέλα - Ακρωτηριάστηκε στη μηχανή του κιμά

χειρουργείο

Ένα φρικτό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα σε κρεοπωλείο του Δήμου Μινώα Πεδιάδας όταν μια κοπέλα που εργαζόταν στην επιχείρηση ακρωτηριάστηκε στο χέρι, κατά την διάρκεια της κοπής κρέατος στη μηχανή του κιμά.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου, όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Παράλληλα, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο την μετέφερε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Εκεί, εισήχθη στο χειρουργείο, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να αποκαταστήστουν το τραύμα που έφερε στην παλάμη του χεριού της, όπως - σύμφωνα με πληροφορίες - δεν τα κατάφεραν...

Η κοπέλα μετά το χειρουργείο μεταφέρθηκε σε θάλαμο της Ορθοπεδικής Κλινικής για νησηλεία.