Κρήτη

Χανιά

Ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Χανίων για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

επιμελητηριο χανιων

Η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Χανίων για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και την
αναπλήρωση ωρών επαναπιστοποίησης:

"Βάσει νόμου που ψηφίστηκε το 2014 έχει καταστεί υποχρεωτική η επαναπιστοποίηση γνώσεων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.  Αφορά 15 ώρες υποχρεωτικής παρακολούθησης τριών τομέων εκπαίδευσης ετησίως:

5 ώρες προϊοντική  εκπαίδευση

5 ώρες νομοθεσία και

5 ώρες τεχνικές πωλήσεων

Από αρχές του 2020 τα Επιμελητήρια θα ζητούν βεβαιώσεις επαναπιστοποίησης για να ανανεώνουν τις άδειες των ασφαλιστών. Ως εκ τούτου καθίσταται επιτακτική η ανάγκη αναπλήρωσης των χαμένων ωρών για όσους ασφαλιστές δεν έχουν συμπληρώσει τις απαιτούμενες ώρες.  Ο συνολικός αριθμός των ωρών που απαιτούνται είναι 15 ετησίως *5 έτη=75 ώρες.
Το Επιμελητήριο Χανίων σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν συνεργασία με το Επιμελητήριο Αθηνών, που διοργανώνει σεμινάρια αναπλήρωσης των χαμένων ωρών, ούτως ώστε να γίνουν και στα Χανιά αυτά τα σεμινάρια, είτε διά ζώσης είτε ηλεκτρονικά.
Καλείστε όσοι από εσάς έχετε κενά στην επαναπιστοποίηση να ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν,  απαντώντας σε αυτό το μήνυμα τα εξής:

Ονοματεπώνυμο

ΑΦΜ

Τομείς εκπαίδευσης όπου υπάρχουν κενά

Ώρες εκπαίδευσης που λείπουν

Αριθμό μητρώου Επιμελητηρίου

Παραπέμποντας αυτά τα στοιχεία στο Επιμελητήριο Αθηνών και εφόσον συμπληρωθεί ικανός αριθμός συμμετεχόντων,  θα καταστεί δυνατή η πραγματοποίηση των σεμιναρίων και στον τόπο μας.
Επισημαίνεται ότι βάσει νομοθεσίας, από αρχές του 2020 δεν θα επιτρέπεται η ανανέωση της άδειας του ασφαλιστή εφόσον δεν θα προσκομίζει τις απαιτούμενες βεβαιώσεις εκπαίδευσης.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων"

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Νέα διακοπή στη δίκη της μικρής Μελίνας

Μελίνα

Διακοπή είχαμε ξανά στη δίκη της μικρής Μελίνας με επανέναρξη της δίκης στις 19 Ιανουαρίου 2021.

Αυτή τη φορά, ο λόγος της διακοπής έχει να κάνει με το αίτημα εξαίρεσης που υπέβαλε γιατρός, ο οποίος είχε οριστεί ως πραγματογνόμωνας...

Η δίκη είχε διακοπεί από την έδρα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, μέχρι σήμερα (15/1), διατάσσοντας πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να απαντηθούν κάποια συγκεκριμένα ιατρικά ζητήματα.

Είχε προηγηθεί η πρόταση του εισαγγελέα για την ενοχή της αναισθησιολόγου σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρή Μελίνα: Το συγκινητικό γράμμα της μητέρας της που ράγισε καρδιές (Βίντεο)