Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

"Παγωμένο" το Ρέθυμνο από τον βιασμό της 46χρονης - Αύριο στον ανακριτή ο Πακιστανός

"Παγωμένο" το Ρέθυμνο από τον βιασμό της 46χρονης - Αύριο στον ανακριτή ο Πακιστανός
 clock 11:46 | 04/03/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Μουδιασμένη είναι ακόμη η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου από το απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή με τον 30 Πακιστανό, που βίασε και αποπειράθηκε να σκοτώσει τη 46χρονη.

Ο 30χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο το πρωί ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου, προκειμένου να απολογηθεί, ενώ αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και του βιασμού.

Υπενθυμίζεται ότι η 46χρονη δέχθηκε την επίθεση του 30χρονου, καθώς επέστρεφε με τα πόδια στο σπίτι της.

Ο Πακιστανός με τη βία οδήγησε τη γυναίκα σε ερημική τοποθεσία και τη βίασε.

Στη συνέχεια και ενώ η 46χρονη προσπαθούσε να ξεφύγει από τα χέρια του, εκείνος της έκλεισε το στόμα και τη μύτη, χτυπώντας το κεφάλι της στο έδαφος.

Η 46χρονη άγνωστο πώς και κάτω από ποιες συνθήκες κατάφερε να διαφύγει, ειδοποιώντας αμέσως την αστυνομία.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση και λίγη ώρα αργότερα άνδρες της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας εντόπισαν και συνέλαβαν τον Πακιστανό.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis