Κόσμος

Υστερία για μια φωτογραφία στα θρυλικά σκαλιά της ταινίας Joker (φωτο)

ysteria_sto_mpronx_gia_mia_fotografia_sta_thrylika_skalia_tis_tainias_joker.jpg

Από λάτρεις της ταινίας -που «σπάει ταμεία»- Joker, έχει καταληφθεί ένα από τα πιο ήσυχα σημεία του Μπρονξ στη Νέα Υόρκη.

Στο σημείο βρίσκονται καθημερινά και φωτογραφίζονται  instagrammers, influencers και διάφοροι τουρίστες που αποθανατίζουν τον εαυτό τους στα σκαλιά όπου γυρίστηκε μια από τις εμβληματικές σκηνές της ταινίας.
 

 

 

Στη συγκεκριμένη σκηνή, ο Joaquin Phoenix με «Joker» αμφίεση χορεύει κατεβαίνοντας τα σκαλιά υπό τους ήχους του τραγουδιού Rock and Roll, Part 2.

Εκνευρισμένοι είναι οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής καθώς τις τελευταίες μέρες το σημείο έχει γεμίσει τουρίστες. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί (και γίνεται μέχρι και σήμερα), στα θρυλικά σκαλιά στην κεντρική Φιλαδέλφεια, στη ταινία Rocky με τον Sylvester Stallone. 

skai.gr

Κόσμος

«Ανευθυνότητα» οι φθηνές πτήσεις, λέει ο CEO της Lufthansa

lufthansa

Τα πολύ φθηνά αεροπορικά εισιτήρια που κοστίζουν λιγότερο από 10 ευρώ βλάπτουν τη φήμη της αεροπορικής βιομηχανίας, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Lufthansa, Κάρστεν Σπορ, σε συνέντευξή του στην ελβετική εφημερίδα Neue Zuercher Zeitung.

«Τα εισιτήρια των 9,99 ευρώ είναι οικολογικά και οικονομικά ανεύθυνα», δήλωσε ο Σπορ.

Όπως είπε ο CEO της Lufthansa η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης θα αναζητήσει χρηματοδότηση στις κεφαλαιαγορές προκειμένου να αποπληρώσει τα κρατικά δάνεια που έλαβε για να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις από την πανδημία του κορωνοϊού.

«Η Lufthansa θα έχει χρέη, αλλά θέλουμε να δανειστούμε από την αγορά για την αποπληρωμή των χρημάτων των φορολογουμένων στην Ελβετία, στη Γερμανία και στην Αυστρία», δήλωσε ο Σπορ. «Προτιμούμε να χρωστάμε στις κεφαλαιαγορές παρά στους φορολογούμενους», πρόσθεσε.

Η Lufthansa απέφυγε τον κίνδυνο χρεοκοπίας καθώς οι μέτοχοι ενέκριναν τη διάσωση από την γερμανική κυβέρνηση ύψους 9 δισ. ευρώ .