Κόσμος

Βέλγιο- κορωνοϊός: Και άλλλο πάρτι οργίων εν μέσω lockdown

ζευγάρι

Μία εβδομάδα μετά, η βελγική αστυνομία διέλυσε άλλο ένα σεξ πάρτι, εν μέσω lockdown, αυτή τη φορά στο Πάαλ, επιβάλλοντας πρόστιμα 250 ευρώ σε κάθε συμμετέχοντα για παραβίαση των μέτρων για τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με τους Brussels Times, γύρω στις 9.30 το βράδυ, η αστυνομία ειδοποιήθηκε για παράνομο πάρτι. Αρκετά αυτοκίνητα ήταν παρκαρισμένα έξω από το σπίτι για το οποίο έγινε η καταγγελία και οι αστυνομικοί μπορούσαν να δουν από το παράθυρο ότι επρόκειτο για όργιο.

Οι συμμετέχοντες δεν άνοιγαν την πόρτα στην αστυνομία αλλά τελικά υποχώρησαν, όταν έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να σπάσει την πόρτα. Αρχικά, βρέθηκαν έξι άτομα, ενώ σε έρευνα στους χώρους του σπιτιού εντόπισαν ακόμη τέσσερις ένας εκ των οποίων είχε κρυφτεί σε ντουλάπα.

Το πρόβλημα είναι αρκετά μεγάλο στο Βέλγιο, καθώς την περασμένη εβδομάδα έγιναν συνολικά 9 lockdown πάρτι στην Αμβέρσα και ακόμη δύο μέσα στο Σαββατοκύριακο από φοιτητές του Κολλεγίου της Ευρώπης

Διαβάστε επίσης: Ηράκλειο - κορωνοϊός: Μαζεύουν ελιές και κάνουν τους κούριερ οι οδηγοί ταξί

Βόλος - κορωνοϊός: Το μήνυμα γιατρού που νόσησε - «Μην παίζετε τη ζωή σας κορώνα-γράμματα»

Πολιτικό Παρασκήνιο

Κορωνοϊός - ΝΔ: Διέγραψε δύο κομματικά στελέχη - Εκαναν εμβόλιο πριν τη σειρά τους

Νέα Δημοκρατία

Η Νέα Δημοκρατία διέγραψε δύο κομματικά στελέχη της Θεσσαλονίκης καθώς έκαναν εμβόλιο για τον κορωνοϊό πριν τη σειρά τους.

Συγκεκριμένα, «με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργου Στεργίου αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα των Δήμητρας Ακριτίδου και Δρόσου Τσαβλή καθώς και των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτήν».

Τις παραιτήσεις τους από το δήμο Θεσσαλονίκης, είχε ζητήσει νωρίτερα ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο κ. Ζέρβας, μέσω ανακοίνωσης, ευχαρίστησε την αντιδήμαρχο κ. Ακριτίδου και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Τσαβλή για την έως τώρα προσφορά τους, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως «λόγοι ηθικής τάξης δεν επιτρέπουν την παραμονή τους στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης».

Σύμφωνα με πληροφορίες, του ΑΠΕ, από τον δήμο, οι παραιτήσεις ζητήθηκαν ύστερα από καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για παρατυπίες στη διαδικασία εμβολιασμού σε δύο Ιδρύματα της Θεσσαλονίκης.

Ειδήσεις σήμερα 

Λιγνάδης: Γιατί ανακρίτρια και εισαγγελέας είπαν «όχι» στο βραχιολάκι

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/βάθμιας: Αφήνουν χιλιάδες μαθητές χωρίς σχολικά γεύματα

Παπαευαγγέλου: ανησυχία για τις μεταλλάξεις και τις νέες εστίες κορωνοϊού (Βίντεο)