Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ

Τρεις σπηλαιολόγοι αγνοούνται στο Μαρόκο

im5.png
 clock 21:39 | 03/04/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Τρεις Ισπανοί σπηλαιολόγοι αγνοούνται από το απόγευμα της Τρίτης στο Μαρόκο, στην ορεινή περιοχή μεταξύ του Μαρακές και του Ουαρζαζάτ, στα νότια της χώρας, ανέφερε μια διπλωματική πηγή στη Μαδρίτη.

Οι αγνοούμενοι μετείχαν σε μια εννεαμελή ομάδα η οποία χωρίστηκε στα δύο προκειμένου να εξερευνήσουν διάφορα σπήλαια στη ζώνη αυτή. Τα μέλη των ομάδων είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν "την Δευτέρα ή την Τρίτη", διευκρίνισε η πηγή αυτή.

Η πηγή που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε εικασία για τα αίτια της εξαφάνισης των τριών σπηλαιολόγων, για παράδειγμα αν πιθανολογείται αν έχουν πέσει θύματα ατυχήματος ή εγκληματικής ενέργειας.

Όταν οι συνάδελφοί τους συνειδητοποίησαν ότι οι τρεις σπηλαιολόγοι δεν επρόκειτο να εμφανιστούν στο ραντεβού που είχαν, ενημέρωσαν τις αρχές.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis