Κόσμος

Του έκανε το τζιπ... καλοκαιρινό (βίντεο)

tzip.jpg

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο αλλά σίγουρα η συγκεκριμένη γυναίκα δεν ήθελε να περιμένει λεπτό. Έτσι, έφθασε στο λευκό τζιπ του συντρόφου της και το έκανε... καλοκαιρινό.

Κρατώντας ένα σφυρί και ένα μαύρο σπρέι έπιασε αμέσως "δουλειά". Φρόντισε να βάψει με το σπρέι κάθε επιφάνεια του λευκού αυτοκινήτου, ενώ ζωγράφισε και τα δερμάτινα καθίσματα. Μετά, σειρά είχε το σφυρί με το οποίο έσπασε τζάμια και φώτα και έκανε βαθουλώματα σε όλο το μήκος του αυτοκινήτου, ακόμα και στις ζάντες. 

Ένας γείτονας κατέγραψε όλο το σκηνικό σε βίντεο, αλλά αυτό που μένει αναπάντητο είναι τι ακριβώς της έκανε ο ιδιοκτήτης του οχήματος που την έκανε να εξαγριωθεί τόσο πολύ. Χρήστες του διαδικτύου θεωρούν πώς πρόκειται είτε για έναν πικρό χωρισμό ή για μια απιστία. 

Κόσμος

Κύμα καύσωνα πλήττει την Ιταλία, ιδίως την περιοχή της Σικελίας

Ιταλία κορωνοιος

Μεγάλο κύμα καύσωνα πλήττει τις ημέρες αυτές την Ιταλία. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, η θερμοκρασία, μέχρι το Σάββατο μπορεί να αγγίξει τους 45 βαθμούς στον Νότο, ενώ ήδη σήμερα, στην Σικελία και στην ευρύτερη περιοχή του Μπάρι, το θερμόμετρο έφτασε τους 40 βαθμούς. Στην Ρώμη η θερμοκρασία δεν ξεπέρασε τους 35 βαθμούς, αλλά το υψηλό ποσοστό υγρασίας, προκαλεί άπνοια.

Μόνο στην βορειοδυτική Ιταλία, όπως στο Πεδεμόντιο και στην Βάλλε Ντ΄Αόστα, είναι πιθανόν να υπάρξουν βροχοπτώσεις. Στην Μπολόνια και στην Κατάνη της Σικελίας η Πολιτική Προστασία ζήτησε από τα επείγοντα περιστατικά των νοσοκομείων να είναι σε επιφυλακή ενώ απηύθυνε έκκληση στους ηλικιωμένους και σε όσους υποφέρουν από χρόνιες παθήσεις, να αποφεύγουν να βγαίνουν από το σπίτι κατά τις πιο ζεστές ώρες της ημέρας.

ειδησεις σημερα 

Το «πείραμα» της Γερμανίας, με «δωρεάν» βασικό εισόδημα 1200 ευρώ για 3 χρόνια

Ε.Ε: Τέταρτο πακέτο κυρώσεων κατά της Λευκορωσίας για την πτήσης της Ryanair

Γαλλία: Μια υπερ-καταιγίδα έφερε την «πιο σκοτεινή μέρα του χρόνου»