Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ
Σαλβίνι: Δεν υπάρχει κίνδυνος να πέσει η κυβέρνηση
σαλβίνι
 clock 11:53 | 07/11/2018
writer icon newsroom ekriti.gr

Δεν υπάρχει κίνδυνος να πέσει η ιταλική κυβέρνηση, σημείωσε ο αντιπρόεδρος της χώρας Ματτέο Σαλβίνι, ενόψει της σημερινής ψήφου εμπιστοσύνης στη Γερουσία, όσον αφορά επίμαχο διάταγμα για την ασφάλεια και τη μετανάστευση.
«Η κυβέρνηση δεν έχει κανέναν απολύτως κίνδυνο», τόνισε ο επικεφαλής της Λέγκας, σύμφωνα με τo Reuters.
Η ιταλική κυβέρνηση αναμένεται να εξασφαλίσει την ψήφο εμπιστοσύνης της Γερουσίας, η οποία έχει συνδεθεί με την έγκριση των μέτρων για την ασφάλεια. Στην συνέχεια θα πρέπει να δοθεί «πράσινο φως»και από την βουλή της Ρώμης.
Πρόκειται για μέτρα που αποτελούν, κυρίως, μέρος του προεκλογικού προγράμματος της Λέγκα, και τα οποία συμπεριλαμβάνουν την ενίσχυση του δικαιώματος στην αυτοάμυνα, την δυνατότητα πώλησης περιουσιακών στοιχείων που έχουν κατασχεθεί στην μαφία, αλλά και την ακύρωση της παροχής πολιτικού ασύλου, σε περίπτωση που διαπράττονται σοβαρά αδικήματα.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis