Για τρίτη ημέρα η αιματοχυσία στη Μέση Ανατολή συνεχίζεται. Αποτροπιαστικές είναι εικόνες από τις φρικαλεότητες που διαπράττουν οι τρομοκράτες της Χαμάς στο Ισραήλ κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Γονείς με νεκρά παιδιά στις αγκαλιές τους, συντρίμμια και άνθρωποι να περιπλανώνται σαστισμένοι, αποτυπώνουν την φρίκη του πολέμου.
Η Χαμάς εξαπέλυσε το Σάββατο μια άνευ προηγουμένου επίθεση στο Ισραήλ, στην οποία αυτό απάντησε σφυροκοπώντας τον παλαιστινιακό θύλακα της Γάζας την Κυριακή.
Ο συνολικός απολογισμός των θυμάτων πλησιάζει τους 1.200 νεκρούς.
Συντρίμμια, φόβος και θάνατος. Αυτά συνθέτουν το βαρύ αποτύπωμα του πολέμου που αρκούν δύο μέρες για να καταστρέψει ζωές.
Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες που αποτυπώνουν τη φρίκη:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος: Επισκέφθηκε τον Αρναουτάκη - Οι ευχές του για την επανεκλογή του
Κρήτη: Έλεγχοι και παραβάσεις σε αιγιαλό και παραλίες
Εγκατέλειψαν δεκάδες γάτες στην έρημο - Πέθαναν 50, σώθηκαν περίπου 100