Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ
Μητέρα κατηγορείται ότι σκότωσε το μωρό της με πιστολάκι μαλλιών
μωρό
 clock 15:12 | 15/08/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Η 27χρονη Κόρτνεϊ Γκάρτσορ από την Σκωτία φέρεται να έκαψε μέχρι θανάτου με το πιστολάκι μαλλιών την 3 μηνών κόρη της. Μάλιστα κατηγορείται ότι την ώρα της δολοφονίας βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ.

Τα τραύματα του μωρού ήταν τόσο σοβαρά που πέθανε και γι’ αυτό η μητέρα αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας.

Οι Αρχές κατηγορούν την 27χρονη ότι παραμελούσε συστηματικά το κοριτσάκι και ακόμη ένα παιδί, τα οποία ζούσαν σε «ανθυγιεινές συνθήκες». Στο σπίτι όπου ζούσαν τα παιδιά βρέθηκαν βρώμικες πάνες, ληγμένο φαγητό και αλκοόλ.

Επιπλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατοχή κοκαΐνης και μεφεδρόνης.

Χθες έγινε ακρόαση της υπόθεσης στο Ανώτατο Δικαστήριο της Γλασκώβης.

Ο δικηγόρος της 27χρονης είπε ότι δηλώνει αθώα και ζήτησε από κοινού με τον εισαγγελέα να οριστεί ημερομηνία για την δίκη της. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να γίνει τον Ιούλιο του 2026.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ναταλία Λιονάκη: Η νέα ζωή της μοναχής Φεβρωνίας και ο λόγος που κλείστηκε σε μοναστήρι

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis