Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ

Καμηλοπάρδαλη άρπαξε κοριτσάκι μέσα από φορτηγάκι και το σήκωσε στον αέρα (βίντεο)

Γιατί η καμηλοπάρδαλη έχει μακρύ λαιμό
 clock 13:53 | 07/06/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Ένα δίχρονο παιδί προσπάθησε να ταΐσει μια καμηλοπάρδαλη στο Τέξας, όταν ξαφνικά το ζώο την άρπαξε από τη μπλούζα και τη σήκωσε στον αέρα.

Όλα έγιναν το περασμένο Σάββατο την ώρα που η δίχρονη Πέισλι, βρισκόταν μαζί με την μαμά της στην καρότσα φορτηγού και τάιζαν μαζί τα ζώα στο Κέντρο Άγριας Ζωής Fossil Rim στο Γκλεν Ρόουζ του Τέξας. Η καμηλοπάρδαλη έσκυψε να πάρει τροφή από τα χέρια της Πέισλι και της μαμάς της, αλλά κατά λάθος έπιασε και το κορίτσι από την μπλούζα.

Η καμηλοπάρδαλη την σήκωσε στον αέρα, ωστόσο σώθηκε χάρη στην αστραπιαία αντίδραση της μαμάς της.

Με ταχύτατα αντανακλαστικά η μαμά τράβηξε πίσω στην αγκαλιά της το παιδί.

«Σταματήσαμε για να ταΐσουμε τις καμηλοπαρδάλεις και στράφηκα για ρίξω μια ματιά από το πίσω παράθυρο και είδα την καμηλοπάρδαλη να σκύβει τρόπον τινά και μετά την άρπαξε και την έχασα απ’ τα μάτια μου», δήλωσε ο πατέρα της μικρής, Τζέισον Τότεν στο τοπικό δίκτυο KWTX.

 

Το κορίτσι δεν τραυματίστηκε και ζήτησε από τους γονείς της να της πάρουν δώρο μία λούτρινη καμηλοπάρδαλη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θρίλερ με τον παρουσιαστή του BBC στη Σύμη: «Πώς μπορεί να εξαφανιστεί κανείς από προσώπου γης;»

Ρόδος: Μόλις 24 ώρες μετά την απόφαση για λουκέτο το γνωστό beach bar διοργάνωσε πάρτι (βίντεο)

Κασσελάκης: «Κύριε Μητσοτάκη, εγώ δεν είμαι Ανδρουλάκης να με κρατάτε με την ΕΥΠ» -Τί είπε για Τσίπρα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis