Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ
Ιταλία: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου - Βασικός ύποπτος ο σύζυγός της
καραμπινιέρι
 clock 12:20 | 04/12/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Νέα γυναικοκτονία διαπράχθηκε στην Ιταλία, όπου 49χρονη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε θανάσιμα, κοντά στην Ανκόνα.

Σύμφωνα με τους ανακριτές, όλα δείχνουν ότι για το έγκλημα ευθύνεται ο 50χρονος σύζυγός της, ο οποίος την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου και καταζητείται.

Το θύμα είχε μεταναστεύσει στην Ιταλία από τη Βόρεια Μακεδονία, όπως και ο φερόμενος ως δράστης.

Τον περασμένο Απρίλιο ο 50χρονος είχε επιτεθεί στη γυναίκα του με τσεκούρι, σπάζοντας την πόρτα του υπνοδωματίου. Εκείνη είχε καταφέρει να γλιτώσει σχεδόν από θαύμα, βρίσκοντας καταφύγιο σε γειτονικό σπίτι. Ο δράστης της είχε καταστρέψει το κινητό, φωνάζοντας «απόψε θα σε σκοτώσω, ξέρω ότι με απατάς».

Τον Ιούλιο δήλωσε μετανιωμένος ενώπιον του δικαστηρίου και, χάρη σε μειωμένη ποινή, μπόρεσε να επιστρέψει στη συζυγική στέγη.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, τα τελευταία δύο χρόνια η άτυχη γυναίκα ήταν θύμα της παραληρηματικής, βίαιης συμπεριφοράς του φερόμενου ως δολοφόνου της.

ΑΠΕ ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτο βίντεο από τη Ρωσία: Ντελιβεράς κλωτσά εν ψυχρώ στο κεφάλι ηλικιωμένη

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis