Κόσμος

Γνήσια πιστοποιητικά εμβολιασμού πωλούνται στη Βουλγαρία!

βουλγαρικό πιστοποιητικό

Γνήσια πιστοποιητικά εμβολιασμού σε πολίτες που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού πωλούνται στη Βουλγαρία.

Μπορεί να το αποκτήσει κάποιος, ακόμη και με ένα απλό τηλεφώνημα. Κλείνεις ραντεβού με γιατρό, πληρώνεις μέσω τράπεζας το ποσό που θα σου ζητήσει και λαμβάνεις μέσω email γνήσιο πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς να έχεις κάνει το εμβόλιο.

“Αν πας στη Βόρεια Βουλγαρία, εκεί που δεν έχουν δουλειές και δουλεύουν για 20 Λέβα… Με 10 ευρώ ό,τι θες αγοράζεις. Πάει σε γιατρό, του λέει “δεν θέλω το εμβόλιο, πόσο θες για το εμβόλιο; 50 θες; θες άλλα 50 για να μου δώσεις βεβαίωση ότι μου το έκανες;” αναφέρει στο STAR άνθρωπος που γνωρίζει πώς δρουν τα κυκλώματα.

Η ταρίφα για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού

Η ταρίφα αρχικά ήταν 500 ευρώ, τον Αύγουστο όμως έπεσε στα 300 ευρώ. Τα κυκλώματα, όπως λένε μάρτυρες, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος καθώς στη Βουλγαρία οι εμβολιασμοί γίνονται και από ιδιώτες γιατρούς οι οποίοι είναι αδύνατον να ελεγχθούν.

Δημοσιογράφος από τη Βουλγαρία εξηγεί πως αυτό συμβαίνει γύρω από το Σαντάνσκι, ίσως επειδή βρίσκεται κοντά στα σύνορα.

Τα πιστοποιητικά από τη Βουλγαρία, μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν και στην Ελλάδα αφού είναι γνήσια και διαθέτουν μοναδικό barcode.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Επεισοδιακή καταδίωξη για παράνομο κυνήγι - Πυροβόλησε εναντίον θηροφυλάκων

Κόσμος

Αυστρία: Τέσσερις τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι στη Βιέννη

ΑΥΣΤΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν στη Βιέννη όταν ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι. Η αυστριακή αστυνομία «δεν θεωρεί πιθανό» ένα πολιτικό ή θρησκευτικό κίνητρο.

Ένας 35χρονος Αυστριακός, σύμφωνα με την Muenchner Merkur, μπήκε σήμερα, Τρίτη, το απόγευμα σε εστιατόριο στο Μπριγκιτενάου της Βιέννης, άρπαξε ένα μαχαίρι και κινήθηκε κατά των πελατών, οι οποίοι έσπευσαν να εγκαταλείψουν τον χώρο.

Εκείνος τους ακολούθησε και επιτέθηκε αδιακρίτως σε περαστικούς. Οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, δεν διατρέχουν ωστόσο κίνδυνο για τη ζωή τους, ενώ ο δράστης ακινητοποιήθηκε από πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη σύλληψή του ο δράστης μιλούσε ασυνάρτητα, ενώ φαινόταν να μην έχει επαφή με το περιβάλλον.

«Ένα πολιτικό ή θρησκευτικό κίνητρο δεν θεωρείται πιθανό» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Πορτογαλία: Πληρώνει την απλή αναλογική, στα όρια της κατάρρευσης η κυβέρνηση

Κίνα: Προχώρησε σε εκτόξευση «ύποπτου» δορυφόρου

ΗΠΑ: Aνακαλύφθηκε το ναυάγιο του ιστορικού πλοίου που κυνηγούσε πράκτορες των Ναζί

ESPA BANNER