Κόσμος

Γεωργία: Πληροφορίες για δέκα ομήρους σε γραφείο οικονομικού οργανισμού

γεωργια αστυνομια

Συναγερμός σήμανε στη Γεωργία, καθώς σύμφωνα με τοπικά Μέσα, είναι σε εξέλιξη ομηρεία σε γραφείο οργανισμού μικροχρηματοδότησης στην πρωτεύουσα της χώρας, Τιφλίδα . Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον δέκα ομήρους ενώ οι εικόνες από το σημείο δείχνουν μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το Sputnik οι δράστες είναι παραπάνω από ένας.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Rustavi 2 TV, οι δρόμοι γύρω από το κτήριο όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η ομηρία, έχουν αποκλειστεί.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, η αστυνομία κατάφερε μέσω διαπραγματεύσεων να επιτύχει την απελευθέρωση δύο ομήρων. Παρόλα αυτά, οι υπόλοιποι παραμένουν μέσα στο κτήριο της εταιρείας NBC Business Capital στη λεωφόρο Tzsereteli.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν θύματα

Ελλάδα

Ημαθία: “Καμπάνα” 1.500 ευρώ σε πωλητή λαϊκής αγοράς για παράβαση των μέτρων περί covid

λαική αγορά

Καμπάνα 1.500 ευρώ και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας πωλήσεων επιβλήθηκε σε πωλητή λαϊκής αγοράς σε περιοχή της Ημαθίας, για παράβαση των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Ο πωλητής δεν τηρούσε τις προβλεπόμενες αποστάσεις στους πάγκους.

Χθες, Πέμπτη 14 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (71.788) έλεγχοι, από τους οποίους οι (7.132) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Βεβαιώθηκαν συνολικά (1.395) παραβάσεις και (6) συλλήψεις

Στην Κρήτη 119 συνολικά πρόστιμα βεβαιώθηκαν την Πέμπτη (14/1)  στο πλαίσιο τήρησης των μέτρων για τη διασπορά του νέου κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, χθες σε όλο το νησί βεβαιώθηκαν 27 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας. Συγκεκριμένα, 4 στα Χανιά, 2 στο Ρέθυμνο, 15 στο Ηράκλειο, 2 στο Λασίθι και 4 στον ΒΟΑΚ.

Για μη χρήση sms στο 13033, βεβαιώθηκαν 92 παραβάσεις. Συγκεκριμένα 55 στο Ηράκλειο, 17 στα Χανιά, 10 στο Ρέθυμνο, 9 στο Λασίθι και έναν στον ΒΟΑΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Κίνδυνος ανεργίας για 5.000 εργαζόμενους στην εστίαση

Αιτωλοακαρνανία: Γείτονες και συγγενείς οι δράστες της φονικής ληστείας

"Αγκάθι" η έκτακτη ενίσχυση στους ελαιοπαραγωγούς-Στη Βουλή το θέμα που ανέδειξε το Ράδιο Κρήτη