Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Δίδυμες φοιτήτριες χάθηκαν στο δυστύχημα...

Image
τεμπη
 clock 11:38 | 01/03/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Στους 38 ανέρχονται οι νεκροί, από το σιδηροδρομικό δυστύχημα σύμφωνα με νεότερο απολογισμό. Μεταξύ των νεκρών βρίσκονται και 7 απανθρακωμένα άτομα, τα οποία έχουν μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο της ΕΡΤ Ελπίδα Κουτσογιάννη, υπάλληλοι του ΟΣΕ υποστηρίζουν ότι δεν λειτουργεί το ηλεκτρονικό σύστημα και η διαδικασία γίνεται χειροκίνητα. Επίσης όπως υποστηρίζουν δεν λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες, οι οποίοι αν λειτουργούσαν μπορεί να σταματούσαν εγκαίρως αν όχι και τα δύο, τουλάχιστον ένα από τα δύο τρένα.

Οι ίδιοι υπάλληλοι του ΟΣΕ αλλά και συγγενείς επιβατών που βγήκαν σώοι, υποστηρίζουν ότι το τρένο καθοδηγήθηκε στον σταθμό Παλαιοφαρσαλου στην γραμμή καθόδου, λόγω βλάβης σέ κολώνα τής ΔΕΗ για να αποφευχθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Λίγο μετά τη Λάρισα, αντί η επιβατική να καθοδηγηθεί στην γραμμή ανόδου (προς Θεσσαλονίκη) παρέμεινε στην καθόδου με αποτέλεσμα την σφοδρή μετωπική σύγκρουση.

Νεκροί φοιτητές απο την Καλαμπάκα

Παράλληλα ανείπωτος είναι ο θρήνος που επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας καθώς στο τρένο επέβαιναν πολλοί φοιτητές που ταξίδευαν προς τις πόλεις όπου φοιτούσαν.

Εν τω μεταξύ συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες που έρχονται για τον αριθμό των Καρδιτσιωτών επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγω για τέσσερα -πέντε άτομα, ενώ δυο εκ αυτών φέρεται να βρίσκονται στη λίστα των αγνοούμενων επιβατών. Ένα νεαρό κορίτσι είναι καλά στην υγεία του, ενώ άλλοι δυο νοσηλεύονται για προληπτικούς λόγους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Λάρισας.

Στο τρένο επέβαιναν και άτομα απο τα Τρίκαλα. Σύμφωνα με πληροφορίες γίνεται λόγος για 5 νεκρές φοιτήτριες από την Καλαμπάκα εκ των οποίων δύο 20χρονες δίδυμες κοπέλες.

 

Διαβάστε επίσης:

Ιατροδικαστής Λάρισας για τραγωδία στα Τέμπη: Απανθρακωμένοι οι 7 από τις 35 σορούς

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Συγκλονίζουν οι εναέριες εικόνες από το δυστύχημα

Στο νοσοκομείο 43χρονος μετά από αιματηρή συμπλοκή σε ποιμνιοστάσιο

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis