Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τραγωδία με νεκρό 71χρονο Γερμανό λουόμενο -Επέπλεε αναίσθητος σε παραλία της Θάσου
ΛΙΜΕΝΙΚΟ
 clock 14:13 | 24/08/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Νεκρός ανασύρθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 71χρονος γερμανικής υπηκοότητας από τη θαλάσσια περιοχή της Σκάλας Παναγιάς στη Θάσο, προκαλώντας σοκ στους λουόμενους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην παραλία.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητος στη θάλασσα και ανασύρθηκε άμεσα από πολίτες, ενώ ειδοποιήθηκε το τοπικό Λιμεναρχείο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο 71χρονος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Θάσου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακτοπλοΐα: Διαρκείς έλεγχοι σε ημερόπλοια – Νέα εγκύκλιος

Αλκοόλ: Πληθαίνουν τα περιστατικά μέθης ανηλίκων – Ανησυχητικά στοιχεία

Ουκρανία: Ο Τραμπ δίνει ξανά δύο εβδομάδες διορία στον Πούτιν, χωρίς καμία ένδειξη προόδου στις συνομιλίες

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis