Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη; Διατηρούσε σε παράνομο χώρο 2.266 φωτοβολίδες

φωτοβολιδες
 clock 00:15 | 14/01/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Στη σύλληψη 54χρονης, η οποία διαπιστώθηκε ότι διατηρούσε σε παράνομο χώρο 2.266 πυροτεχνικά είδη, προχώρησαν σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης αστυνομικοί του τμήματος Όπλων και Εκρηκτικών της υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας της πόλης.

Η 54χρονη συνελήφθη χθες το πρωί για παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, ενώ όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας, η σύλληψή της προχώρησε μετά από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην επιχείρηση εμπορίας πυροτεχνημάτων, καθώς και σε παρακείμενο κατάστημα ιδιοκτησίας της.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η επιχείρηση πυροτεχνικών ειδών λειτουργούσε χωρίς να τηρείται το προβλεπόμενο βιβλίο κίνησης ειδών, ενώ στον μη αδειοδοτημένο χώρο της παρακείμενης επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι σε αυτόν δεν τηρούνταν τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας και βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.266 πυροτεχνικά είδη διάφορων κατηγοριών.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας, δείγματα εκ των κατασχεθέντων πυροτεχνικών ειδών θα αποσταλούν στην υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας για εργαστηριακή εξέταση.

 

Διαβάστε επίσης 

Γιώργος Λυγγερίδης: Συγκλονίζει η επιστολή της οικογένειας του αστυνομικού

Δολοφονία Γεωργίας: Απολογούνται σήμερα οι δυο κατηγορούμενοι -«Δεν ξέρω τίποτα, προφανώς όλα τα έκανε αυτός»

Ρόδος: Του είπαν στο νοσοκομείο ότι είχε ένα απλό κρύωμα και λίγη ώρα μετά πέθανε από έμφραγμα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis