Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Συγκλονίζουν τα λόγια επιβάτιδας – «Συγγνώμη που έζησα...»

Image
τεμπη τρενα
 clock 04:20 | 15/03/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Ελίνα κατάφερε να σωθεί από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη αλλά το σοκ που έχει υποστεί τη βασανίζει στην καθημερινότητά της.

Μιλώντας στο Mega περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε στην επίγεια κόλαση καθώς και τα ψυχικά τραύματα που της έχουν απομείνει από εκείνο το μοιραίο βράδυ.

«Συγγνώμη που έζησα. Πέρασαν 13 μέρες. πρώτη μέρα έξω από το σπίτι. Πρώτη ημέρα ήρθα για δουλειά. Όλα είναι ίδια, ο ήλιος, ο ήχος της θάλασσας, ο κόσμος που συνεχίζει κανονικά τη ζωή του. Για μένα όμως τίποτα δεν είναι το ίδιο. Σωματικά οι γιατροί είπαν ότι σε δύο μήνες θα είμαι καλά και λειτουργική. Ψυχικά μπορεί να μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα, πότε θα φύγει αυτό το βάρος από πάνω μας; Το ίδιο εισιτήριο δεν πληρώσαμε; Το ίδιο ταξίδι δεν κάναμε; Κανείς μας δεν έφταιγε. Γιατί να καταφέρω να ζήσω εγώ και όχι οι άλλοι; Ήταν ηλικιακά μικρότερα παιδιά από μένα. Γιατί να μην ζήσουν και εκείνοι; Έχουμε ενωθεί και θα το κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος, όχι για εμάς, για τους συνεπιβάτες μας που δεν θα ξαναγυρίσουν σπίτι.

Συγγνώμη. Συγγνώμη που δεν μπορέσαμε κάπως να σας βοηθήσουμε και να σας βγάλουμε από τη φωτιά. Ζητάμε απλά δικαίωση γι’ αυτούς που χάθηκαν. Ίσως μόνο γιατί έτσι απαλύνει λίγο τον πόνο μας προς αυτές τις αδικοχαμένες ψυχές», είπε με πόνο η Ελίνα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέμπη: Ξεσπά ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες του - «Έχουμε να κάνουμε με τομάρια»

Τέμπη: Συγκλονίζει ο πατέρας του Δημήτρη - «Μέσα σε 4 μέρες έχασα πατέρα και γιο»

Τέμπη: Ο μαραγκός του Άγιου Όρους που έσωσε δεκάδες τραυματίες - «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis