Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Συγκλονίζει η αδελφή αγνοούμενου - «Δεν ξέρω τι θα παραλάβω, λιωμένο κρέας στα σίδερα»

Image
Τεμπη
 clock 21:12 | 02/03/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Δραματικές είναι οι σκηνές που διαδραματίζονται μετά από την τραγωδία στα Τέμπη, με συγκλονιστικές δηλώσεις από συγγενείς των ανθρώπων που βρίσκονταν στο τρένο.

Τραγικά πρόσωπα οι συγγενείς των επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας, περιμένουν να μάθουν αν οι δικοί τους άνθρωποι είναι μεταξύ των νεκρών, καθώς η ταυτοποίηση είναι δύσκολη λόγω της φύσης και της σφοδρότητας του δυστυχήματος.

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια της αδελφής αγνοούμενου που βρισκόταν στο τρένο της τραγωδίας των Τεμπών. Μιλώντας σε δημοσιογράφους, η γυναίκα είπε ότι δεν γνωρίζει ακριβώς τι συνέβη στον αδελφό της, αλλά τόνισε ότι θεωρεί πως είναι νεκρός.

«Δεν ξέρω τι θα παραλάβω, λιωμένο κρέας στα σίδερα», είπε η αδελφή αγνοούμενου από το μοιραίο τρένο στα Τέμπη
«Δεν ξέρω τι θα παραλάβω, λιωμένο κρέας στα σίδερα, δεν ξέρω», είπε η γυναίκα, απελπισμένη, μπροστά στις κάμερες, μετά την ανείπωτη τραγωδία.

«Ο αδελφός μου ήταν στο πρώτο βαγόνι. Δεν είναι ζωντανός, εντάξει;», είπε, επίσης, και έκανε λόγο για προβλήματα και δυσκολίες στη διαδικασία της ενημέρωσης των συγγενών για τους δικούς τους ανθρώπους.

«Περιμένουμε τέσσερις ώρες να παραλάβουμε τους νεκρούς μας», είπε, ζητώντας μια «απλή απάντηση». Η γυναίκα κατέληξε λέγοντας «δεν ξέρω τι θα παραλάβω, λιωμένο κρέας στα σίδερα, δεν ξέρω», και συμπλήρωσε ότι θα κάνει μήνυση, «όχι για τα λεφτά, εννοείται».

 

Τέλος, είπε ότι η μητέρα της έδωσε δείγμα DNA, κάτι που, σύμφωνα με ό,τι δήλωσε η αδελφή του αγνοούμενου, έχει ζητηθεί αποκλειστικά σε συγγενείς νεκρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέμπη: Συγκλονίζει ο πατέρας 26χρονου αγνοούμενου - Πήγε να ζητήσει την κοπέλα του σε γάμο

Οργή των σεισμοπλήκτων στην Τουρκία: «Στην Ελλάδα ο υπουργός παραιτήθηκε -Παραδειγματιστείτε»

Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκλονιστικές μαρτυρίες επιβατών για την μετωπική σύγκρουση των τρένων (βίντεο)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis