Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη με ηρωίνη και τα έσοδα από τις πωλήσεις

Image
περιπολικό
 clock 16:42 | 07/08/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

 

Αξιοποιώντας πληροφορίες που τους είχαν δοθεί για εμπλοκή του στην διακίνηση σκληρών ναρκωτικών, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν αργά το βράδυ της Παρασκευής στα Σαγέικα της Δυτικής Αχαΐας ένα Έλληνα και τον ακινητοποίησαν για να του κάνουν σωματική έρευνα.

Στην κατοχή του βρήκαν 32 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου», ενώ κατέσχεσαν το ποσό των 1.660 ευρώ που προερχόταν από προηγούμενες πωλήσεις και ένα κινητό τηλέφωνο.

Έτσι, του πέρασαν χειροπέδες και τον προσήγαν στην Ασφάλεια Δυτικής Αχαΐας, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Διακινούσε "φιξάκια" κοκαΐνη με τη μηχανή του

Κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που εκτελέστηκε τη νύχτα της Παρασκευής σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος ακινητοποίησαν έναν αλλοδαπόπου εντόπισαν να κινείται ύποπτα με μοτοσικλέτα και σε έλεγχο που του έκαναν βρήκαν πάνω του 12 «φιξάκια» με συνολικά 7,10 γραμμάρια κοκαΐνη, τα οποία κατέσχεσαν μαζί με 30 ευρώ.

Επιπλέον, κατέσχεσαν και τη μοτοσικλέτα ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών, κατηγορία με την οποία τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Διαβάστε επίσης:

Ηλεκτρικά πατίνια: Ανησυχία από την άγνοια και μή τήρηση του ΚΟΚ

Επικεφαλής των Γάλλων πυροσβεστών στην Ελλάδα: Τα πεύκα δυσκολεύουν την κατάσβεση των φωτιών στη χώρα σας

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis