Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη άνδρας στο Χαϊδάρι – Κατηγορείται για αρπαγή ατόμου

Image
σύλληψη - φωτογραφία από createvista
 clock 23:45 | 13/04/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Συνελήφθη στην περιοχή του Χαϊδαρίου άνδρας που κατηγορείται για αρπαγή ατόμου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ελληνικής αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της περασμένης Τρίτης καταγγέλθηκε στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης περιστατικό στην περιοχή του Χαϊδαρίου όπου άτομα, τα οποία επέβαιναν σε όχημα, άρπαξαν με τη βία άνδρα, που επέβαινε σε ΙΧ του και στη συνέχεια αποχώρησαν, με τον έναν από τους δράστες να οδηγεί το όχημα του θύματος της αρπαγής.

Συνελήφθη ένα άτομο για τη συμμετοχή του στην υπόθεση και στη συνέχεια εντοπίστηκε το θύμα. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής συνελήφθη, στις 9 Απριλίου 2024 σε περιοχή του Χαϊδαρίου, ημεδαπός ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 9/4/2024 καταγγέλθηκε στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης περιστατικό στην περιοχή του Χαϊδαρίου όπου άτομα, τα οποία επέβαιναν σε όχημα, άρπαξαν με τη βία έτερο άτομο, το οποίο επέβαινε σε όχημά του και στη συνέχεια αποχώρησαν με τον έναν από τους δράστες να οδηγεί το όχημα του παθόντα.

Για τη διακρίβωση των καταγγελλομένων, αστυνομικοί μετέβησαν σε περιοχή του Χαϊδαρίου, όπου σε έκθεση εμπορίας αυτοκινήτων, εντοπίσθηκε και προσήχθη ένα άτομο για τη συμμετοχή του στην υπόθεση.

Όπως διαπιστώθηκε, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριακών και προανακριτικών δεδομένων και με χρήση ειδικών ανακριτικών τεχνικών, το εν λόγω άτομο ενεπλάκη στο περιστατικό της αρπαγής και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε ο παθών, ο οποίος εξετάσθηκε σχετικά.

Επιπλέον, κατασχέθηκε όχημα ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

 

Διαβάστε επίσης

Τροχαία: Πότε παραγράφονται οι κλήσεις - Πότε μπορείς να «σβήσεις» μια παράβαση

Ακρωτηριάστηκε στα πόδια η 20χρονη που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis