Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει η κα Αγγελική: "Δεν το περίμενα ότι ζει άνθρωπος με τόσο ξύλο…"

Image
ηλικιωμένη ληστεία
 clock 11:33 | 08/10/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Τις δραματικές στιγμές που έζησε παλεύοντας με τον επίδοξο ληστή που εισέβαλε στο σπίτι της στο Πράσινο για να την κλέψει και την χτύπησε με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο περιέγραψε στην εφ. «Πατρίς» μέσα από το ΓΝ στην Ηλεία, η ηλικιωμένη γυναίκα που έδειξε περίσσιο θάρρος με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή και τελικά να συλληφθεί από την Αστυνομία.

Η κα Αγγελική παρά τον πόνο της αφού έχει σπασμένο χέρι, χτυπήματα στο κεφάλι και μια μαχαιριά στο σώμα, περιέγραψε τη μάχη που έδωσε με τον Ρομά.

«Το έσπασε το χέρι από πάνω, όπως με ταρακούναγε… φάε και τούτη, φάει κι εκείνη, και μου έχωσε μια μαχαιριά εδώ κι έχει κάνει μια τρύπα… και το κεφάλι μου, ραμμένο από ‘δω μέχρι την κορυφή…», είπε η ηλικιωμένη γυναίκα για τα χτυπήματα που της κατάφερε ο δράστης.

Στην συνέχεια, περιέγραψε την στιγμή που εισέβαλε στο σπίτι της με σκοπό να την κλέψει.

«Έδωσε μία “μπαααμ” στην πόρτα, στην κουζινίτσα… δεν πρόλαβα εγώ, τα έχασα με τέτοια δύναμη, και μπαίνει μέσα και ήταν κουκουλωμένος… Άρχισε να σπρώχνει και να με χτυπάει «τα λεφτά γρήγορα, τα χρυσαφικά σου γρήγορα»… «δεν έχεις πάρε και τούτη…», πρόσθεσε η κα Αγγελική.

Image
σπίτι ληστεία

Ήταν εκείνη η στιγμή που ο θρασύτατος δράστης έγινε επιθετικός και άρχισε να χτυπά την ηλικιωμένη.

«Αφού είδε ότι δεν κάνει τίποτα, κράταγε κι ένα σίδερο, περίπου τόσο, και άρχισε να με χτυπάει στο κεφάλι πίσω, μ’ έχουν ράψει από ‘δω, μέχρι το σβέρκο, το αίμα άρχισε να πετάγεται, γεμάτο το σπίτι μέσα…», τόνισε η κα Αγγελική και η περιγραφή της συγκλονίζει.

«Φώναζα βοήθεια με όλη μου τη δύναμη»

Όπως είναι λογικό, μετά από λίγη ώρα και αφού είχε προηγηθεί πάλη σώμα με σώμα, η ηλικιωμένη ένιωσε ότι οι δυνάμεις της, την εγκαταλείπουν. Ήταν η ώρα εκείνη που φοβήθηκε πραγματικά για την ζωή της και άρχιζε να φωνάζει βοήθεια με όλη την δύναμη που της είχε απομείνει.

«Φώναζα δυνατά με όλη μου τη δύναμη, ΒΟΗΘΕΙΑ, ΒΟΗΘΕΙΑ, ΒΟΗΘΕΙΑ, κι αυτός φοβήθηκε, άκουσε αυτοκίνητο απ’ έξω κι έφυγε… Τώρα πώς έφυγε, δεν ξέρω… Νόμιζε ότι με σκότωσε», είπε η κα Αγγελική και στην ερώτηση πώς κατάφερε να παλέψει με έναν νεότερο και πιο δυνατό άνδρα απάντησε με δύναμη ψυχής και κουράγιο χιλίων λεόντων:

«Ναι μεγάλη πάλη… πονάω… πονάω… Πώς έζησα, δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα…  Δεν το περίμενα ότι ζει άνθρωπος με τόσο ξύλο…»

Image
σύλληψη δράστη

Δεν ήταν η πρώτη φορά που έγινε στόχος κακοποιών

Η κα Αγγελική τα τελευταία χρόνια ζει μόνη της στο Πράσινο, γεγονός που την κάνει ευάλωτη στους επίδοξους εγκληματίες. Ο άνδρας της έχει φύγει από τη ζωή, ενώ το ένα της παιδί βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης έπειτα από σοβαρό ατύχημα και το άλλο εργάζεται στο εξωτερικό.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα η ίδια, δεν ήταν η πρώτη φορά που το σπίτι της γίνεται στόχος κακοποιών.

«Ήταν κρυμμένος… δεν είναι η πρώτη φορά, τη δεύτερη φορά ήρθε η Ασφάλεια και το προλάβαμε… Την τρίτη φορά άνοιξαν τα κεραμίδια από πάνω και μπήκαν μέσα…», κατέληξε η ηλικιωμένη γυναίκα.

Ο δράστης ο οποίος συνελήφθη άμεσα από τις Αστυνομικές Αρχές οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Ηλείας και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί μέχρι την Δευτέρα το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με το 4Χ4 - Δεν σταμάτησε σε μπλόκο της Τροχαίας

Ηράκλειο: Πρόστιμο 15.600 ευρώ για το ηλεκτροσόκ στον σκύλο! (βίντεο)

Ηράκλειο: Οργή και αγανάκτηση πολιτών - "Δεν έχουμε ούτε στάλα νερό εδώ και μέρες"!

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis