Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Κρήτη ο αγνοούμενος Θύμιος; - Η αδελφή του φοβάται μήπως τον έχουν σκοτώσει

Image
ΘΥΜΙΟΣ
 clock 08:50 | 28/05/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Μέχρι την Κρήτη ταξίδεψε το «Φως στο Τούνελ» (Παρασκευή, 27/5) και συνεργάτης της Αγγελικής Νικολούλη συνάντησε την αδελφή του αγνοούμενου Θύμιου, του άτυχου άνδρα που έπεσε θύμα bullying από «νταήδες» του Πύργου και έκτοτε αγνοείται.

Η ίδια φοβάται για το τι έχει απογίνει.

«Πιστεύω ότι ψάχνει ένα τρόπο για να έρθει να με βρει, εδώ στην Κρήτη. Μπορεί να τρόμαξε με το περιστατικό και να είναι κάπου και να κρύβεται. Ακούω πάρα πολλά, αλλά φοβάμαι για τον αδελφό μου, φοβάμαι πάρα πολύ. Ή τον έχουν φάει ή έχει απελπιστεί τόσο πολύ από αυτά που έχουν συμβεί και έχει δώσει τέλος στη ζωή του» συμπλήρωσε.

«Γιατί, ένα μεγάλο γιατί… Τους αρέσει που είναι αυτή τη στιγμή αυτός ο άνθρωπος εξαφανισμένος και δεν ξέρει η οικογένειά του που βρίσκεται και εάν είναι ζωντανός; Πώς τρώει και πώς περνάει; Εκείνη τη στιγμή, όταν είδα το βίντεο, ένιωσα τόσο οργισμένη, που έβγαλα μία φωνή και ευχήθηκα να τους ανταποδοθεί στο μέλλον αυτή τους η πράξη», ανέφερε συναισθηματικά φορτισμένη, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

«Εγώ είμαι εδώ και τον περιμένω με όλη μου την αγάπη και η αγκαλιά μου είναι ανοιχτή. Τον θέλω στη ζωή μου τον αδελφό μου. Δε θέλω να μάθω το χειρότερο εξαιτίας αυτών των παιδιών, που πρέπει να τιμωρηθούν, γιατί θα το ξανακάνουν» είπε.

«Δεν ντρέπομαι για τον Θύμιο, τον θέλω στη ζωή μου…»

Στη συνέχεια η αδελφή του αγνοούμενου Θύμιου ξέσπασε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής για τα όσα έχει περάσει ο αδελφός της το τελευταίο διάστημα και τον καλεί να γυρίσει κοντά της εάν βρίσκεται κάπου και είναι καλά στην υγεία του.

Μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε και για τη δοτικότητά του σαν άνθρωπος.

«Έμενε κάποιον καιρό στο σπίτι της αδελφής μας, αλλά επειδή υπήρχαν κάποια προβλήματα με τα παιδιά, γιατί όταν ο Θύμιος έβγαζε τη μάσκα, εκείνα φοβόντουσαν, αναγκάστηκε να τον βάλει σ’ ένα λυόμενο. Τότε έπαιρνε κάποιο επίδομα από το κράτος. Τον είχα ρωτήσει εάν ήθελε κάποια βοήθεια, αλλά αρνήθηκε και με ρώτησε εάν χρειαζόμουν εγώ κάτι από εκείνον. Έκατσε δεκαπέντε μέρες μαζί μου στην Κρήτη μετά το ατύχημα. Του είχα προτείνει να μείνει μαζί μου, αλλά ήθελε να γυρίσει πίσω στον Πύργο γιατί εκεί είχε τη ζωή του, όπως έλεγε. Ντρεπόταν να βγει έξω τη μέρα. Εγώ όμως δεν ντράπηκα για τον αδελφό μου, τον έπαιρνα με το ζόρι τη μέρα και βγαίναμε έξω. Ήμουν ευτυχισμένη επειδή ήταν στη ζωή. Θέλω να είναι ζωντανός και να έρθει κοντά μου. Η αγκαλιά μου είναι ανοιχτή για εκείνον», ανέφερε εμφανώς συγκινημένη, ενώ εξέφρασε και την αγωνία της, καθώς δεδομένου της κατάστασης της υγείας του, χρειάζεται φροντίδα και ιατρική περιποίηση.

Image
SILVER ALERT ΘΥΜΙΟΣ

«Έχει ανάγκη από φροντίδα λόγω της κατάστασής του. Όσον αφορά τη σίτισή του, υπήρχε επίσης μία διαδικασία που έπρεπε να ακολουθεί. Μία φορά το μήνα χρειάζεται να πηγαίνει στο νοσοκομείο για να αλλάζει το σωληνάκι με το οποίο τρέφεται. Πρέπει να πάει σε κάποιον γιατρό για να το αντικαταστήσει, αλλιώς μπορεί να πάθει μόλυνση. Να βρεθεί, να είναι καλά και υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να τον βοηθήσει και τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά για εκείνον. Ο χρόνος θα τα γιατρέψει όλα», κατέληξε.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Θύμιου Μπουγά

Στο «Φως στο Τούνελ» μίλησε και ο διοικητής του Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης για τις προσπάθειες που γίνονται προκειμένου να εντοπιστεί ο 39χρονος.

Όπως σημείωσε ο κ. Κουρούκλης συνεχίζονται οι έρευνες σε όλες τις περιοχές που υπάρχουν μαρτυρίες ότι έχει εμφανιστεί ο Θύμιος.

Μάλιστα, τόνισε πως το απόγευμα χθες Παρασκευή (27/5) υπήρξαν πληροφορίες για την Πάτρα, αλλά και τα Χανιά και συγκεκριμένα για το Παλιό Λιμάνι της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Κρήτη υπάρχουν συγγενείς του αγνοούμενου.

Παράλληλα, ο διοικητής του Silver Alert αναφέρθηκε και στην πιο πρόσφατη εικόνα του Θύμιου που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, τονίζοντας ότι είναι περσινή, όμως είναι πιο κοντά στη σημερινή του όψη, σε σχέση με τις εικόνες από τη συνέντευξή του σε τοπικό μέσο του Πύργου πριν από 11 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεύμα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για να λάβουν την αποζημίωση έως 600 ευρώ

Γαλλία: Όρκα βρέθηκε στον Σηκουάνα – Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης (βίντεο)

Οι Φρουροί της Επανάστασης ανέλαβαν την ευθύνη για το ρεσάλτο στα δύο ελληνικά πλοία (Βίντεο)

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis