Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στερνό αντίο στον 15χρονο Αλέξανδρο που σκοτώθηκε παίζοντας με όπλο

Image
πένθος
 clock 09:06 | 30/06/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Το απόγευμα θα γραφτεί ο επίλογος της τραγικής ιστορίας στην Καλαμπάκα, όπου ένας 15χρονος έχασε τη ζωή του, όταν το αεροβόλο με το οποίο έπαιζε, εκπυρσοκρότησε.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλεί στις 6 μ.μ. της Τρίτης στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ξηροκάμπου, όπου και διακονεί ο πατέρας του.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, o ίδιος μαζί με την πρεσβυτέρα του Λουκία και τα υπόλοιπα έξι αδελφάκια απευθύνουν παράκληση προς όλους «εις μνήμην του υιού μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ αντί στεφάνων να ενισχυθεί η αποπεράτωση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας, στον Ξηρόκαμπο».

Η σορός του αδικοχαμένου Αλέξανδρου υποβάλλεται σε νεκροψία-νεκροτομή το πρωί της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη. Εκεί θα αποσαφηνιστεί και η ακριβής αιτία του θανάτου.

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες του trikalavoice, που επιβεβαιώνει το οικογενειακό και στενό συγγενικό περιβάλλον, ο θάνατός του φέρεται να προκλήθηκε τελικά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη, λίγο μετά το χτύπημα από “μπίλια” αεροβόλου όπλου.

Μέχρι στιγμής, το επικρατέστερο σενάριο, όπως το περιγράφει ο 17χρονος αδελφός του Αλέξανδρου είναι αυτό του εξοστρακισμού. Ότι δηλαδή τα τρία αδέλφια έπαιζαν στην αυλή με το αεροβόλο, κάποια στιγμή κι ενώ το αεροβόλο ήταν οπλισμένο, ο μικρότερος από τα αδέλφια ή το έσπρωξε ή το τράβηξε με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει, η σφαίρα να εξοστρακιστεί στο έδαφος και να καρφωθεί στον δεξί κρόταφο του μικρού Αλέξανδρου.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis