Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στην Κατερίνη: Βρέθηκε βρέφος στα σκουπίδια – 15χρονη είπε στους γιατρούς ότι απέβαλε

νοσοκομειο
 clock 23:30 | 01/12/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Ένα βρέφος στα σκουπίδια βρήκε το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Κατερίνης τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ειδικότερα, στις 5:30 τα ξημερώματα, ένα 15χρονο κορίτσι πήγε στο τμήμα επειγόντων της παιδιατρικής του νοσοκομείου. Σύμφωνα με πληροφορίες η 15χρονη πήγε στην τουαλέτα και μόλις γύρισε ανέφερε στους νοσηλευτές ότι ήταν έγκυος και απέβαλε.

Το ιατρικό προσωπικό έσπευσε στην τουαλέτα και έτσι εντοπίστηκε το βρέφος στα σκουπίδια. Το βρέφος διασωληνώθηκε άμεσα και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Η ανήλικη, που είχε αιμορραγία, εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο και στη συνέχεια έγινε η εισαγωγή στη μαιευτική.

Το ιατρικό προσωπικό ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν, η οποία ανέλαβε την υπόθεση. Όπως διαπιστώθηκε, η 15χρονη ήταν έγκυος περίπου 7 μηνών.

 

Διαβάστε επίσης

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τη σύζυγό του και τραυμάτισε τον γιο του

Νιόπαντροι έκαναν βόλτα με το μετρό Θεσσαλονίκης

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis