Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Σήκωσαν» δεκάδες έπιπλα από εταιρεία

Image
Συμμορία στην Θεσσαλονίκη εξάρθρωσε η αστυνομία
 clock 22:21 | 19/04/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Μέρα- μεσημέρι τρύπωσαν στις εγκαταστάσεις μιας εταιρείας στην πόλη της Φλώρινας δύο Έλληνες, οι οποίοι έκαναν κανονική... μετακόμιση, «σηκώνοντας» από μέσα διάφορα έπιπλα συνολικής αξίας 3.000 ευρώ και φορτώνοντάς τα σε ένα φορτηγό που είχαν μαζί τους!

Όμως, το όχημα εντοπίστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Ασφάλειας σε άλλη περιοχή της Φλώρινας και οι ηλικίας 38 και 39 χρόνων δράστες συνελήφθησαν. Εκτός από το φορτηγό, κατασχέθηκε ένας μεταλλικός κόφτης με τον οποίο διέρρηξαν την πόρτα της εταιρείας, στον ιδιοκτήτη της οποίας αποδόθηκαν τα κλεμμένα έπιπλα.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, ο οποίος άσκησε δίωξη σε βάρος τους για κλοπή και τους παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθούν. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Ασφάλεια, για να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες κλοπές.

Άρπαξαν συσκευές αξίας 17.000 ευρώ από εταιρεία

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 51χρονο και επιβάτες άλλους δυο Έλληνες ηλικίας 24 και 40 χρόνων, το οποίο έφερε ρυμουλκούμενο τρέιλερ, κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. που το εντόπισαν στην Φλώρινα και το σταμάτησαν για έλεγχο. Στο τρέιλερ, που κατασχέθηκε όπως το όχημα, βρέθηκαν διάφορα εργαλεία και εξαρτήματα, δυο συσκευές και μια τσιμπίδα ηλεκτροσυγκόλλησης, ένα σετ σωλήνων οξυγονοκοπής, μια φιάλη αερίου 40 λίτρων, 46 βίδες και ροδέλες και 26 παξιμάδια συνολικής αξίας 17.300 ευρώ.

Όπως προέκυψε, τα είχαν κλέψει από την εταιρεία παραγωγής μεταλλικών κατασκευών ενός 68χρονου. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη, ενώ οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον αντιεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακεκριμένη κλοπή σε βαθμό κακουργήματος.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Κόβουν αιωνόβια πλατάνια - Καταστρέφουν μία πανέμορφη περιοχή (βίντεο)

Κρητικός θα ... "απογειώσει" το ελαιόλαδο με την Ντακότα του!

Αισχροκέρδεια: Πότε θα δημοσιοποιούνται τα στοιχεία των επιχειρήσεων

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis