Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Σε δίκη η 21χρονη Αγγλίδα που είχε καταγγείλει βιασμό

Image
Στο ειδώλιο ξανά οι τρεις ιερείς που ασέλγησαν σε ανήλικο
 clock 09:44 | 09/02/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου κατηγορούμενη για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση ενός 21χρονου Αλβανού κι ενός 23χρονου Έλληνα, παραπέμφθηκε, μια 26χρονη Αγγλίδα που τους κατήγγειλε για ομαδικό βιασμό.

Οι δύο νεαροί έχουν κριθεί αθώοι από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω για βιασμό που τελέστηκε από δύο δράστες οι οποίοι ενήργησαν από κοινού.

Το δικαστήριο έκανε δεκτή την απαλλακτική πρόταση της εισαγγελέως που επεσήμανε ότι δεν στοιχειοθετείται η αντικειμενική υπόσταση του βιασμού προσθέτοντας ότι υπήρξε συναίνεση καθόλη τη διάρκεια της πράξεως, όπως προέκυψε από την αποδεικτική διαδικασία.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων δικηγόροι κ.κ. Ακης και Δημήτρης Δημητριάδης παρουσίασαν στο δικαστήριο φωτογραφικό υλικό από αναρτήσεις στα social media και σε ιστοσελίδες της Αγγλίδας που πραγματικά προκάλεσε έκπληξη στο ακροατήριο.

Οι κατηγορούμενοι είχαν αφεθεί ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής τους δύο φορές κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας τους.

Είχαν δε μηνύσει την Αγγλίδα, υποστηρίζοντας από την πρώτη στιγμή ότι ψεύδεται.

Η εγκαλούσα εν γνώσει της αναλήθειας της κατάθεσής της, όπως είπαν, κατέθεσε ψευδώς ότι την βίασαν, αφού δεν ευρέθησαν ίχνη άσκησης βίας, καθώς δεν διαπιστώθηκε καμία κάκωση σε οποιοδήποτε σημείο του σώματός της, δεν ευρέθη ίχνος σπερματοζωαρίου, δεν ευρέθη ίχνος βιασμού, ενώ η έντονη ερυθρότητα και το πολύ ήπιο οίδημα στις δομές του αιδοίου και της εισόδου του κόλπου αποτελούν σημείο ενδεικτικό πρόσφατης συνουσίας.
Δηλαδή, η ιατροδικαστική έκθεση επιβεβαίωσε ότι η πράξη έγινε με τη θέλησή της.

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αρχίζει σήμερα η δίκη του - Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Δολοφονία Άλκη: Ξεκινούν οι απολογίες των δραστών

 

 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis