Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πύργος: Διαρρήκτες 11 και 13 ετών ρήμαξαν τρία μαγαζιά

Image
Περιπολικό
 clock 19:37 | 25/02/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Επιδρομή σε καταστήματα στον Πύργο έκανε τα ξημερώματα της Πέμπτης μια ομάδα έξι Ρομά, μεταξύ των οποίων τρία μικρά παιδιά, που διέπραξαν μέσα σε λίγη ώρα τρεις διαρρήξεις προκαλώντας υλικές ζημιές στις τζαμαρίες και τις πόρτες. Μάλιστα, ένα καφενείο έγινε στόχος διάρρηξης για... ένατη φορά!

Οι τρεις ενήλικοι δράστες και τα τρία ανήλικα παιδιά που είχαν μαζί τους, δύο αγόρια μόλις 11 χρόνων και ένα 13χρονο κορίτσι, παραβίασαν πρώτα το καφενείο- ψησταριά από το οποίο άρπαξαν την ταμειακή μηχανή, μία τηλεφωνική συσκευή, αναψυκτικά και μπύρες. Στη συνέχεια, οι ανήλικοι διέρρηξαν ένα σούπερ μάρκετ από τα ταμεία του οποίου άρπαξαν χρήματα, καθώς και μια καφετέρια από την οποία έκλεψαν αλκοολούχα ποτά και τα έκρυψαν σε μια κοντινή οικοδομή.

Οι διαρρήκτες καταγράφηκαν από κάμερες σε πολλά σημεία της πόλης, με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθούν άμεσα και να συλληφθούν οι πέντε από αυτούς σε καταυλισμούς της περιοχής με μια αιφνιδιαστική επιχείρηση της Ειδικής Ομάδας Ελέγχου Παραβατικότητας Ευπαθών Ομάδων Ηλείας, ενώ ο έκτος αναζητείται. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον πατέρα ενός από τους ανήλικους για παραμέληση της εποπτείας του και οδηγήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.

 

Διαβάστε επίσης:

Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι 50χρονης και την έκλεψαν με την απειλή μαχαιριού

Απειλούσε να αυτοκτονήσει μαθητής Δημοτικού

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis