Κοινωνία

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου

Καταβολή συντάξεων

Επισημοποιήθηκε από τον ΕΦΚΑ η προπληρωμή των συντάξεων Φεβρουαρίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΦΚΑ αποφάσισε να καταβληθούν νωρίτερα οι συντάξεις του Φεβρουαρίου 2020 για διευκόλυνση των συνταξιούχων, λόγω της μεγάλης χρονικής περιόδου που προκύπτει από την πληρωμή των συντάξεων του Ιανουάριου 2020.

Συγκεκριμένα, η καταβολή θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

Οι συντάξεις των μη-μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, θα καταβληθούν στις 24 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Παρασκευή, αντί της 28ης Ιανουαρίου 2020.

Οι συντάξεις των μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ.ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Δημόσιο, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, Τράπεζες, ΔΕΗ και ΟΤΕ, θα καταβληθούν στις 27 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα αντί της 30ης Ιανουαρίου 2020.

 

 

Κοινωνία

Ποιος γιορτάζει σήμερα, 22 Φεβρουαρίου

λουλούδια

22 Φεβρουαρίου: Ψυχοσάββατο, Μνήμη των εν τοις Ευγενίου ευρεθέντων Μαρτύρων, Όσιος Αθανάσιος ο Ομολογητής της Μονής Παυλοπετρίου, Αγία Ανθούσα και οι δώδεκα υπηρέτες της, Άγιος Συνετός, Όσιοι Θαλάσσιος και Λιμναίος, Όσιος Βαραδάτος, Άγιος Τελεσφόρος Επίσκοπος Ρώμης, Άγιος Βλάσιος ο Επίσκοπος, Άγιος Αρίστων ο θαυματουργός, επίσκοπος Αρσινόης Κύπρου, Άγιοι Εννέα Μάρτυρες της Κολά εν Γεωργία, Αγία Θεοκτίστη του Βορονέζ η Νεομάρτυς, Όσιος Γερμανός του Στολομπέν

Σήμερα τιμώνται οι Όσιοι Θαλάσσιος και Λιμναίος, άρα ευχόμαστε στον Θαλάσση, τη Θαλασσινή ή Θαλασσία.

Πείτε τους Χρόνια Πολλά!