Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτρος Κουσουλός: Οτιδήποτε συμβεί στα παιδιά και στους συναδέλφους μου, υπεύθυνοι είναι αυτοί που φάνηκαν στην κάμερα

Image
κουσουλος
 clock 00:05 | 11/11/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Eλεύθερος αφέθηκε ο Πέτρος Κουσουλός μετά την μήνυση που δέχτηκε από την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου και σε σχετικές δηλώσεις που έκανε, τόνισε ότι αυτοί είναι υπεύθυνοι για «οτιδήποτε συμβεί» στους οικείους του.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή «Tlive» και δήλωσε ότι «σήμερα ζήσαμε ένα διπλό δράμα και αφορά όλη τη δημοσιογραφία. Αφέθηκα ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα και επιφυλάσσομαι για όλα τα νόμιμα δικαιώματά μου. Θα καταθέσω μήνυση για ψευδή καταμήνυση. Ισχυρίστηκε ότι με τον δείκτη του χεριού μου ακούμπησα το μέτωπό μου, στη συνέχεια την έδειξα και γέλασα. Αυτό ισχυρίστηκε. Το θέμα εδώ είναι βαθύτερο, έχει να κάνει με τη δημοσιογραφία. Με το δικαίωμα του δημοσιογράφου να αποκαλύπτει και να κάνει τη δουλειά του».

«Ενώ βρισκόμουν στον τηλεοπτικό αέρα, η αδερφή και η μητέρα ήρθαν και εξαπέλυσαν μπροστά στις κάμερες έναν απίστευτο λεκτικό προπηλακισμό. Με είπαν παλιάνθρωπο, με απείλησαν άμεσα και έμμεσα. Μίλησαν για τα παιδιά μου και εγώ τα υπέμεινα με στωικότητα. Αν δεν γινόταν αυτά στις κάμερες που θα έφταναν; Θα με χτυπούσαν; Ευτυχώς οι δημοσιογράφοι δεν βάζουν ανθρώπους στη φυλακή. Κάνουν έρευνα είτε είναι αρεστή είτε όχι σε κάποιους», είπε χαρακτηριστικά.

«Το βαρέλι δεν έχει πάτο»

Στη συνέχεια ο Πέτρος Κουσουλός ανέφερε πως «αφού έληξε το επεισόδιο της λεκτικής βίας χωρίς να αντιδράσω, κλήθηκα από τις αστυνομικές αρχές να μπω στις αίθουσες του δικαστηρίου και να καταγράψουν το συμβάν. Ήμουν έξω από το δικαστήριο και άκουσα να φωνάζει η κατηγορουμένη και λίγο αργότερα έμαθα ότι έκανε μήνυση η κατηγορουμένη. Διπλή στοχοποίηση υπάρχει εδώ. Πρέπει να δούμε ποιοι είναι πίσω από αυτό το σενάριο. Δήθεν απείλησα την κατηγορουμένη γιατί ακούμπησα το δάχτυλό μου στο μέτωπο. Το βαρέλι δεν έχει πάτο».

«Είναι πρωτοφανής αυτή η στοχοποίηση όλων όσων κάνουν τη δουλειά τους σε αυτή την υπόθεση. Κρινόμαστε από τους τηλεθεατές, από τους αναγνώστες και τώρα πρέπει να κριθούν και αυτές οι συμπεριφορές. Απορώ τι θα γινόταν αν δεν ήταν οι κάμερες. Είναι ένα μήνυμα και το κάνω για προάσπιση την σωματική των συνεργατών, τη δική μου και της οικογένειάς μου. Οτιδήποτε και αν συμβεί τώρα ή στο μέλλον, οποιαδήποτε τρίχα πειραχτεί είτε των παιδιών μου, των συνεργατών μου, της συντρόφου μου υπεύθυνοι υπάρχουν και είναι αυτοί που φάνηκαν στην κάμερα», πρόσθεσε στη συνέχεια για την μήνυση που δέχτηκε.

Διαβάστε επίσης 

Κακοκαιρία: H καταιγίδα στο Αιγαίο προκάλεσε κεραυνό με διπλό red sprite - Συγκλονιστική φωτογραφία

Αναλαμβάνουν υπηρεσία κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι σε 700 ομάδες σχολείων

Εξαφάνιση 27χρονου στο Μοναστηράκι – Συναγερμός στην αστυνομία

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis