Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Εξώδικο από την 33χρονη στον Δασκαλάκη: Τον κατηγορεί ότι αμελεί τους τάφους και δίνει συνομιλίες σε δημοσιογράφους

Image
πατρα ρουλα πισπιριγκου
 clock 21:50 | 10/05/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Η 33χρονη κατηγορουμενη μητέρα, που βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, φαίνεται να περνά στην αντεπίθεση μετά τα SMS που ήρθαν στο «φως» και αποκαλύπτουν σοκαριστικούς διαλόγους με την αδερφή της, Δήμητρα. Απέστειλε εξώδικο στον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

Η κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία της κόρης της, Τζωρτζίνας, με το εξώδικο που απέστειλε στον κ. Δασκαλάκη, του γνωστοποιεί ότι είναι κρατούμενη και δεν μπορεί να ασχοληθεί με τα μνήματα των παιδιών τους, σύμφωνα με το Star.

Ειδικότερα, η 33χρονη αφήνει αιχμές ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της κάνει τη ζωή του, χωρίς να δείχνει ενδιαφέρον για τους τάφους και του επισημαίνει ότι θα έπρεπε να μεριμνά για τη φροντίδα τους αλλά και τα έξοδα που έχουν προκύψει. Έτσι, τον καλεί, εάν δεν μπορεί ο ίδιος, να μεταφέρει την ευθύνη στην αδερφή της, Δήμητρα.

Τον κατηγορεί ότι δίνει τις πληροφορίες για τις κλήσεις της σε δημοσιογράφους

Στο ίδιο εξώδικο, η 33χρονη αναφέρεται στο θέμα του κινητού της τηλεφώνου, το οποίο έχει κρατηθεί από τις Αρχές στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Όπως ισχυρίζεται, ο αριθμός του τηλεφώνου της ανήκει σε οικογενειακό πρόγραμμα, το οποίο είναι στο όνομα του Μάνου Δασκαλάκη και ο ίδιος έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς της κινητής τηλεφωνίας.

Επίσης, η 33χρονη σημειώνει πως ο κ. Δασκαλάκης με αυτό τον τρόπο γνωρίζει ποιες κλήσεις έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα. Τον κατηγορεί ότι τις διοχετεύει σε δημοσιογράφους για να κοινοποιούν τα τηλεφωνήματα και τις συνομιλίες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ενοχλούν συγγενικά και οικεία της πρόσωπα.

Όπως αναφέρει, ζητά να μεταφερθεί ο αριθμός στην αδερφή της.

Ζητά άμεση απάντηση

Τέλος, η κρατούμενη καλεί τον εν διαστάσει σύζυγό της να κάνει τη λίστα με όλα τα πράγματα που έχουν στο νοικοκυριό τους, στην οδό Μπιζανίου 27 στην Πάτρα.

Τον καλεί να πάρει ό,τι αντικείμενα επιθυμεί, προκειμένου να δώσει εντολή σε συγγενικά της πρόσωπα να αδειάσουν το σπίτι.

Τέλος, η 33χρονη καλεί τον Μάνο Δασκαλάκη να απαντήσει άμεσα και εγγράφως στο εξώδικό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα - Θάνατος παιδιών: Ίχνη ύποπτης ουσίας εντοπίστηκαν στη Μαλένα

Πάτρα: «Πιθανή η ίδια μεθοδολογία στα άλλα δυο παιδιά με κάποιες παραλλαγές» – Τι λέει ο ιατροδικαστής Τσαντίρης

Πάτρα - θάνατος παιδιών: Το πόρισμα των ιατροδικαστών «καίει» την Πισπιρίγκου (Βίντεο)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis