Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Συνομιλίες «φωτιά» του ζεύγους - «Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μία απώλεια;»

Image
παιδιά Πάτρα
 clock 11:11 | 08/05/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Αποκαλυπτικές είναι οι γραπτές συνομιλίες μεταξύ της 33χρονης κατηγορούμενης μητέρας  και του συζύγου της, τις κρίσιμες ημερομηνίες πριν και μετά τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Τα μηνύματα μεταξύ του ζευγαριού, αποκαλύπτει η εφημερίδα «Μπαμ» και αποτελούν πλέον στοιχείο της δικογραφίας, καθώς έχουν παραδοθεί στην ανακρίτρια, μετά την άρση απορρήτου των τηλεπικοινωνιών όσον αφορά στα κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν από την αστυνομία, κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκανε στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, την 1η Απριλίου 2022.

«Θα αυτοκτονήσω»

Η 33χρονη, στις 2.09 το μεσημέρι της 6ης Απριλίου 2021, αφήνει να εννοηθεί ότι θα αυτοκτονήσει. 

33χρονη: «Να μου προσέχεις το παιδί και να θυμάσαι ότι σε αγαπάω πολύ».

Μάνος: «Το παιδί πού είναι;… Αν κάνεις καμιά μ*** θα γίνει της π***. Τους παίρνω όλους τηλέφωνο και την αστυνομία τώρα… Θα γίνει της π***… Παίρνω τη μάνα σου… Το βράδυ θα πάω να πάρω το παιδί από το χωριό και μην τολμήσεις να μας ξαναενοχλήσεις, κάνε ότι γουστάρεις… Άμα έχεις ενοχές τράβα αυτοκτόνα…»!

Ο διάλογος συνεχίζεται και ο Μάνος αναφέρει:

Μάνος: «Για να αυτοκτονήσεις πάει να πει ότι δεν πας καλά γενικά δεν θα με ρίξει κανένας ευθύνες… Δεν έχω σκοπό να σε ξεφτιλίσω άλλο, γύρνα στο παιδί…  Ότι έκανες, έκανες, ότι έκανα, έκανα… Γύρνα στο παιδί γιατί χρειάζεται τη μάνα του…». «Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μία απώλεια δηλαδή, σύνελθε».

Μάνος: «Ντροπή σου».

33χρονη: «Με απειλείς για κάτι, να ξέρω να απευθυνθώ στην Αστυνομία γιατί έχω και ένα παιδί».

Μάνος: «Εγώ δεν ξέρω τι λες, απείλησα πουθενά;».

33χρονη: «ΟΚ, πάω στην Αχαγιά στο τμήμα να δούμε αν απειλείς ή όχι».

Τα μηνύματα συνεχίζονται μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα, με την 33χρονη να ισχυρίζεται, μεταξύ άλλων, ότι ο Δασκαλάκης «τη χτύπησε» και εκείνον να το αρνείται και να την προκαλεί να φέρει τον πατέρα της και «θα δει πώς θα τον πάνε μέσα…».

Στα χέρια των Αρχών υπάρχουν 810 μηνύματα (SMS/MMS) μεταξύ του ζεύγους, το χρονικό διάστημα πριν και μετά την πρώτη ανακοπή της 9χρονης Τζωρτζίνας στο «Καραμανδάνειο» και τη μεταφορά της στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο, δηλαδή από τις 5/4/2021 μέχρι και τις 15/4/2021.

Παράλληλα, στη διάθεση της ανακρίτριας, βρίσκονται και 3.919 μηνύματα μέσω Viber που αντάλλαξε το ζευγάρι από τις 29 Ιανουαρίου 2019, δηλαδή πριν από τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας, μέχρι και τις 6 Απριλίου 2021, λίγες ημέρες πριν από την ανακοπή της Τζωρτζίνας.

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Οι 10 αλλαγές που θα φέρει στη ζωή μας από τον Ιούλιο ο προσωπικός γιατρός

Συνέδριο ΝΔ: Με την ομιλία του πρωθυπουργού ολοκληρώνονται οι τριήμερες εργασίες

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Ομολόγησε ο 55χρονος σύζυγος- «Ήταν βίαιος θάνατος», λέει ο ιατροδικαστής

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis