Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατέρας του Παναγιώτη-Ραφαήλ:«Αν δεν υπήρχε η αγάπη του κόσμου θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα»

Image
panagiotis-rafail-exo.jpg
 clock 11:24 | 24/10/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Ξεπέρασαν τα 3.100.000 ευρώ οι δωρεές για τον Παναγιώτη Ραφαήλ, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο κ. Γλωσσιώτης μιλώντας στο STAR Κεντρικής Ελλάδας.

«Αν δε υπήρχε η αγάπη του κόσμου τώρα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους», τόνισε ο κ. Γλωσσιώτης.

Διευκρίνισε ότι ολόκληρο το ποσό προέρχεται από δωρεές και σε ερώτηση αν κατατέθηκε ένα εκατομμύριο ευρώ από ιδιώτη απάντησε: «δεν γνωρίζω κάτι, εγώ μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι το πρωί το ποσό είναι στα 3,1 εκατομμύρια ευρώ και όλα ήταν από μικροκαταθέσεις».

«Θεωρούμε πως τα χρήματα θα φτάσουν. Υπάρχει και το project κουμπαράδες, γι αυτό είπαμε μέχρι τέλος του μήνα. Το Υπουργείο έχει διαπραγματευτεί την τιμή του το φαρμάκου, θεωρούμε ότι θα λάβουμε και εμείς μία καλή τιμή. Στο Υπουργείο με διαβεβαίωσαν πως προχωράμε για να φύγει η γραφειοκρατία και να μεταβεί το παιδί όσο το δυνατόν γρηγορότερα», είπε ο κ. Γλωσσιώτης.
Πλέον η οικογένεια βγάζει βίζα για τις ΗΠΑ και σύμφωνα με τον πατέρα: «υπάρχουν δυσκολότερα κομμάτια στο ταξίδι γιατί το παιδί, για να μεταβεί στις ΗΠΑ, χρειάζεται νοσοκομειακό αεροσκάφος που θα φύγει από το Ελευθέριος Βενιζέλος και θα προσγειωθεί απευθείας στη Βοστώνη.
Αυτό είναι ένα επιπλέον έξοδο γι αυτό είπαμε πως πάμε μέχρι τέλος του μηνός. Αν τα χρήματα δεν φτάσουν πιστεύω ότι θα βοηθήσει το Υπουργείο».

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis