Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσολόγγι: Δεν «σπάει» ο κρεοπώλης - Τί αποκαλύπτει ο συγκρατούμενός του

Image
Μπάμπης - Μεσολόγγι - εξαφάνιση
 clock 08:54 | 20/01/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, με αστυνομικές πηγές να χαρακτηρίζουν «αδιάσειστα» τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει εναντίον του 50χρονου κρεοπώλη που συνελήφθη.

Μετά από 16 ώρες ανάκρισης ο κρεοπώλης δεν έχει «σπάσει», δεν αποκαλύπτει που βρίσκεται ο Μπάμπης, δεν απαντάει σε καμία ερώτηση και αρνείται ακόμα και ντοκουμέντα.

Ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας (22/1) και έως τότε κρατείται σε αστυνομικό τμήμα.

«Έλεγε ότι το παιδί είναι νεκρό», υποστηρίζει ο συγκρατούμενος του κρεοπώλη

Ο συγκρατούμενος τού κρεοπώλη, στα κρατητήρια της ασφάλειας Μεσολογγίου, ισχυρίζεται στο «Φως στο Τούνελ»: «Ξημερώματα Κυριακής ή Σάββατο, πήγα στο μπάνιο και τον άκουσα μέσα στον ύπνο του να λέει: ‘τι έκανες ρε…’. To πρωί τον ρώτησα γιατί είναι εκεί. Μου είπε ότι βρήκαν ένα μαχαίρι μέσα στο αυτοκίνητο και τον πήραν μέσα. Τον πλησίασα και μιλούσαμε».

«Έλεγε ότι το παιδί είναι νεκρό και δεν πρόκειται να το βρουν», λέει ο ίδιος.

«Έλεγε ότι είχε ‘μπλέξει’»
Σύμφωνα με τον συγκρατούμενό του ο κρεοπώλης όσο ήταν στο κελί ήταν αγχωμένος και έλεγε ότι είχε «μπλέξει» και πως «το παιδί είναι νεκρό και δεν πρόκειται να το βρουν».

Προκείμενου να του ανοιχτεί ώστε να καταλάβει τι είχε συμβεί, του είπε ψέματα πως και ο ίδιος το 2004 είχε διαπράξει φόνο. «Ήθελα να τον λύσω να μιλήσει, μπας και μου πει τίποτα για το παιδί, γιατί υπάρχει και μια μάνα έξω. Μετά με ρώταγε για τον Κορυδαλλό. Πώς είναι ο Κορυδαλλός και για τα μεροκάματα», είπε ακόμα.

«Ψυχολογικά δεν ήταν καλά ο άνθρωπος. Πεσμένος και στεναχωρημένος. Μου είχε πει ότι όταν καθαρίσει από την υπόθεση, θα φύγει από το Μεσολόγγι», είπε ακόμα.

Όσον αφορά για τις χρηματικές διαφορές με τον Μπάμπη, ο κρεοπώλης είπε στον συγκρατούμενό του ότι του χρώσταγε 6.000 ευρώ και πώς πήγε από το μαγαζί και του τα έδωσε.

Ωστόσο, όπως είπε όταν έρχονταν οι αστυνομικοί να τον πάρουν για ανάκριση, άλλαζε εντελώς ψυχολογία. «Έδειχνε με την ψυχολογία του ότι δεν συμβαίνει κάτι, ότι είμαι καθαρός και θα αποφυλακιστώ και θα φύγω», είπε ακόμα.

«Έλεγε αρκετές φορές ότι το παιδί είναι νεκρό και δεν πρόκειται να το βρούνε», κατέληξε ο συγκατούμενος του κρεοπώλη.

Διαβάστε επίσης:

Μάλωσαν σε κοινή θέα για τα λεφτά κρεοπώλης και Μπάμπης 15 μέρες πριν το μοιραίο βράδυ

Μεσολόγγι: «Πού άφησες το παιδί μου», λέει η μάνα του Μπάμπη

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis