Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσολόγγι: «Πού άφησες το παιδί μου», λέει η μάνα του Μπάμπη

Μπάμπης - Μεσολόγγι - εξαφάνιση
 clock 13:10 | 18/01/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

«Πού είναι το παιδί μου ρε; Ακού εμένα τη μάνα. Πού άφησες το παιδί μου; Μίλα ρε αν έχεις λίγο ψυχή μέσα σου». Με αυτά τα λόγια η μάνα του 31χρονου Μπάμπη εκλιπαρεί τον 50χρονο κρεοπώλη να μιλήσει για την εξαφάνιση του παιδιού της στο Μεσολόγγι.

Υπενθυμίζεται ότι ο κρεοπώλης πριν από λίγο συνελήφθη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Δεκατέσσερις ημέρες μετά την εξαφάνιση του 31χρονου, η οικογένειά του είναι πλέον σίγουρη ότι ο άνθρωπός της έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Ο 50χρονος, βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση, παρέμεινε όλη τη νύχτα στην Ασφάλεια, μέχρι αυτή την ώρα στο ΑΤ. Οι Αρχές τον κάλεσαν εκ νέου για κατάθεση, καθώς υπάρχουν αναντιστοιχίες στους ισχυρισμούς του και στα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί.

«Πού είναι ο Μπάμπης», φωνάζουν οι συγγενείς του 31χρονου

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του 31χρονου Μπάμπη συνεχίζει να αγωνιά για την τύχη του. Νωρίς το πρωί η μητέρα, η αδερφή και οι συγγενείς του 31χρονου συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται ο κρεοπώλης και φώναζαν «Πού είναι ο Μπάμπης».

Δικηγόρος οικογένειας Μπάμπη: Ο κρεοπώλης από την πρώτη στιγμή εμπαίζει την οικογένεια

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Δημόπουλος, σχολίασε στο Action 24: «Μέχρι σήμερα είχαμε ενδείξεις αρκετά σοβαρές για έναν συγκεκριμένο άνθρωπο, αλλά η άποψή μου είναι ότι μιλάμε για ένα έγκλημα το οποίο δεν μπορεί να εκτελεστεί από έναν και μόνο άνθρωπο. Μέρα με τη μέρα επιβεβαιωνόμαστε».

«Αυτός ο άνθρωπος από την πρώτη στιγμή εμπαίζει την κοινωνία και την οικογένεια. Τη μία ημέρα θυμάται κάτι, την επόμενη ξεχνάει κάτι. Υπάρχει μια αναξιοπιστία, σίγουρα κάτι κρύβει, σίγουρα κάτι ξέρει», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του 31χρονου κατέθεσε μήνυση για ψευδή κατάθεση εναντίον του κρεοπώλη.

Στο μεταξύ, τα πρόσωπα «κλειδιά» μαζί με τον αγνοούμενο Μπάμπη στο Μεσολόγγι είναι πέντε. Ο 50χρονος κρεοπώλης που βρισκόταν από την αρχή στο κάδρο της μεγάλης έρευνας, ο 36χρονος φίλος του που παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στην αστυνομία και η σύζυγός του, μαζί με έναν 35χρονο άντρα, που φιλοξένησε τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία, λίγες ώρες από τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου.

Να σημειωθεί ότι και οι πέντε έχουν δεχθεί ερωτήσεις για την εξαφάνιση του 31χρονου, με τους αστυνομικούς να αξιολογούν τις απαντήσεις, σε αντιδιαστολή με τα στοιχεία που κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα πρόσωπα «κλειδιά» στην υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη - Ολονύχτια κατάθεση του κρεοπώλη

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού - Συνεχίζονται για 4η ημέρα

Γεωργιάδης: Δεν θα επιστραφούν πρόστιμα στους ανεμβολίαστους - 5 ευρώ για το εμβόλιο σε φαρμακεία - ιατρεία

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis