Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μενίδι: Είχε βουτήξει το κεφάλι της 40χρονης μέσα σε χλωρίνη όταν ήταν έγκυος

δολοφονία Μενίδι
 clock 16:35 | 17/05/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Εφιαλτικά ήταν τα χρόνια που έζησε η 40χρονη δίπλα στον 50χρονο, καθώς ο αδερφός της αποκαλύπτει πως ο γαμπρός του χτυπούσε την άτυχη γυναίκα διαρκώς μέχρι που τη δολοφονία της το πρωί της Παρασκευής (17.5.2024) στο Μενίδι.

Μάλιστα, ο αδερφός της αποκάλυψε ότι πριν χρόνια όταν η αδερφή του ήταν έγκυος στην ανιψιά του, της είχε βάλει το κεφάλι σε έναν κουβά με χλωρίνη. Ο δράστης της δολοφονίας στο Μενίδι ήταν για χρόνια βίαιος:

«Έπινε πάρα πολύ και γινόταν επιθετικός. Παρακολουθούσε την αδερφή μου συνέχεια, έχουν χωρίσει σχεδόν δύο χρόνια. Την απειλούσε, της έλεγε ότι θα τη σκοτώσει εκείνη και τα παιδιά» είπε στο newsit.gr ο αδερφός της 40χρονης.

«Είχαμε προβλήματα και από το 2013. Τότε τον είχε πάρει η αστυνομία γιατί ήταν με το μαχαίρι και μετά από μία εβδομάδα τον άφησαν ελεύθερο. Είμασταν συνέχεια στην αστυνομία. Έμπαινε την μία μέρα και την επόμενη τον έβγαζαν» σημείωσε.

Συνέχισε λέγοντας πως: «Είχε βγάλει μαχαίρι και στον αδερφό μου. Τότε τον είχαν πάρει αυτόφωρο. Γενικά μας είχε απειλήσει όλους, και την ανιψιά μου, και τον αδερφό μου και εμένα και όλη την οικογένεια».

Αποκάλυψε, δε, πως: «Τα παιδιά του δεν τα αγαπούσε. Έσπρωχνε τη μικρή πολλές φορές, είχε χτυπήσει τον μικρό».

«Όταν ήταν έγκυος η αδερφή μου στην κόρη της – που είναι το πρώτο παιδί – της είχε βάλει το κεφάλι σε έναν κουβά με χλωρίνη» τόνισε ο αδερφός της.

«Η αδερφή μου μας έλεγε ότι φοβάται, και ότι είχε κάνει τα πάντα, καταγγελία, μήνυση κτλ και ότι η αστυνομία της είχε πει ότι θα τον κρατήσουν μέσα μέχρι το δικαστήριο. Αλλά μετά από δύο μέρες το δικαστήριο τον άφησε ελεύθερο. Φοβόταν πολύ.
Όλο ακούμε για τις γυναικοκτονίες. Ας είναι η τελευταία κοπέλα η αδερφή μου, ζητάμε δικαιοσύνη
» κατέληξε. 

Σημειώνεται πως ο 50χρονος γυναικοκτόνος του Μενιδίου εμφανίστηκε αμετανόητος και ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. O κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα.

 

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Νέα μαρτυρία - Ο δράστης «περιφερόταν για ώρες κοντά στη νεκρή»

Αμετανόητος ο δράστης, σκότωσε με 17 μαχαιριές την εν διαστάσει σύζυγό του: «Δεν άντεχα να βλέπω άλλον»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis