Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυπαρισσία: «Την έδερνε και στο τέλος την σκότωσε» – Ξεσπάει η αδερφή της άτυχης καθαρίστριας

Image
42χρονη Μόνικα - κυπαρισσία
 clock 20:53 | 03/10/2021
writer icon newsroom ekriti.gr

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας στην Καλαμάτα κρατείται εδώ και λίγες ημέρες ο 39χρονος Ρουμάνος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 42χρονης συντρόφου του Μόνικα Γκιους που βρέθηκε θαμμένη και τσιμεντωμένη σε εμβρυακή στάση στην αυλή του σπιτιού του, στην Κυπαρισσία.

Ο 39χρονος έφτασε στην Ελλάδα το απόγευμα της Πέμπτης από την Ολλανδία, σε εκτέλεση του εκδοθέντος Διεθνούς Εντάλματος σύλληψης σε βάρος του. Το πρωί της Παρασκευής ο 39χρονος βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Καλαμάτας που άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Η απολογία του 39χρονου θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας, στις 11.00. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Βασίλη Νουλέζα, ο 39χρονος αρνείται τα πάντα και θα αποδείξει όπως λέει, την αθωότητά του με στοιχεία. Την Τρίτη και αφού απολογηθεί, ο 39χρονος θα περάσει εκ νέου το κατώφλι του εισαγγελέα, καθώς κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία σε άλλη υπόθεση που εκκρεμούσε καιρό και θα εκδικαστεί τώρα.

Αδερφή της Μόνικα: Εύχομαι να πληρώνει για μια ζωή»

Στο Mega μίλησε η αδερφή της 42χρονης Μόνικα, Μάγδα. «Ο 39χρονος της είχε πάρει το τηλέφωνο εδώ και καιρό. Της πήρε τα πάντα, δεν μου μιλούσε. Εγώ μέσω φίλων ήξερα όσα συνέβαιναν. Εκείνη δεν είπε ποτέ τίποτα. Ακόμη και με τον πρώτο σύζυγο που της συμπεριφέρθηκε άσχημα, την έδερνε κλπ. δεν είπε ποτέ τίποτα, κα αυτό μέσω φίλων το έμαθα. Δεν άφηνε τη Μόνικα να μας μιλήσει», είπε.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, είχε μιλήσει μόλις δύο φορές με τον 39χρονο στο τηλέφωνο, και δεν τον είχε γνωρίσει ποτέ. Σχετικά με τη συμπεριφορά του 39χρονου απέναντι στη Μόνικα, η αδερφή της είπε ότι «εκείνη παρέμενε πάντα με το φόβο ότι αν φύγει θα τη σκοτώσει.

Γνώριζα ότι πήγε πολλές φορές στο νοσοκομείο, όταν ήταν με τον πρώτο της σύζυγο, είχα ενημερωθεί από την ξαδέρφη μου. Της έλεγα μέσω φίλων να αφήσει και τον πρώτο της σύζυγο και αυτόν. Της είχα στείλει χρήματα να έρθει στην Ιταλία. Εκείνη ήθελε να πάει να βρει τον πρώτο της σύζυγο για να τα ξαναβρούν. Όταν εξαφανίστηκε η Μόνικα, από όσα ήξερα ότι είχε κάνει ο 39χρονος και στην πρώτη του γυναίκα, σκέφτηκα τι μπορεί να είχε κάνει και στη Μόνικα. Μετά είπα μη σκέφτεσαι τα χειρότερα».

Η αδερφή της 42χρονης αποκάλυψε ακόμη ότι μιλάει με το μεγαλύτερο παιδί της Μόνικα, ενώ σημείωσε ότι ελπίζει να πληρώσει με ισόβια ο δράστης τις πράξεις του. «Δεν ήταν απλά μια δολοφονία. Με ό,τι συνέβη εύχομαι να το πληρώσει για μια ζωή», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

Βιετνάμ: Πέθανε ο «πραγματικός Ταρζάν» -Εζησε 40 χρόνια στη ζούγκλα

Ιταλία: Μικρό αεροσκάφος έπεσε πάνω σε κτίριο στο Μιλάνο (βίντεο)

Ελλάδα: Χειροπέδες σε δύο μέλη κυκλώματος που διακινούσαν αλλοδαπούς σε χώρες της ΕΕ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis