Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κως: Νεκρή βρέθηκε η 27χρονη Αναστάζια

Image
Αναστάζια
 clock 19:26 | 18/06/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Τραγικός είναι ο επίλογος στις έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονη Αναστάζια καθώς το απόγευμα της Κυριακής (18/6) εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή Αλυκές. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα βρέθηκε μέσα σε σακούλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εθελόντρια που έπαιρνε μέρος στις έρευνες εντόπισε το πτώμα μέσα σε σακούλα η οποία ήταν σκεπασμένη με κλαδιά, σε περιοχή περίπου ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται από την αστυνομία.

Τα ίχνη της κοπέλας είχαν χαθεί από το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας (12/6).

Για την υπόθεση κρατείται ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές, με την κατηγορία της αρπαγής. Πληροφορίες αναφέρουν πως στο κάδρο των ερευνών έχει μπει και ο συγκάτοικος του συλληφθέντα.

Ο συγκάτοικος του συλληφθέντα φέρεται να είπε ψέματα στους αστυνομικούς, ότι η 27χρονη δεν πήγε ποτέ σπίτι τους με τον 32χρονο, ενώ υπάρχει βίντεο το οποίο αποδεικνύει πως η κοπέλα μπήκε στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες την επομένη της εξαφάνισης της κοπέλας (την Τρίτη 13/6) κάτοικοι της περιοχής τον είδαν να περιφέρεται στο σημείο μεταξύ των περιοχών Μαρμάρι και Τιγκάκι.

Διαβάστε επίσης:

Ναυάγιο στην Πύλο: Μαχαιρώματα με έξι νεκρούς πάνω στο πλοίο καταγγέλλουν διασωθέντες

75χρονος βρέθηκε νεκρός σε πηγάδι

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis