Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Ερευνες σε εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο

Image
Ερευνες
 clock 19:25 | 18/06/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Συνεχίζονται οι έρευνες στην Κω για τον εντοπισμό της 27χρονης Αναστάζια, η οποία αγνοείται από το βράδυ της Δευτέρας.

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί σε εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα από το Μπαγκλαντές. Την περιοχή σαρώνει drone της πολιτικής προστασίας, ενώ στις έρευνες συμμετέχουν και δύο εκπαιδευμένοι σκύλοι της ελληνικής ομάδας διάσωσης.

Χθες Σάββατο, βρέθηκε το κινητό της τηλέφωνο σε εγκαταλελειμμένο κτίριο κοντά στο σημείο που εξέπεμψε σήμα για τελευταία φορά. Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι από το κινητό της έλειπε η κάρτα sim που θα μπορούσε να τους δώσει παραπάνω στοιχεία.

Στην Κω φτάνει σήμερα από την Πολωνία η μητέρα της αγνοουμένης, μαζί με ομάδα ντετέκτιβ ώστε να αναζητήσουν την κοπέλα.

Την είδηση γνωστοποίησε το βράδυ του Σαββάτου ο σύντροφος της Αναστάζια στο facebook γράφοντας: «Αύριο (σ.σ. σήμερα, Κυριακή) με την μαμά της Αναστάζια και μια ομάδα ντετέκτιβ θα ψάξουμε την Αναστάζια. Αν θέλει κάποιος να μας βοηθήσει να την ψάξουμε ή γνωρίζει ανθρώπους που θα μας βοηθήσουν στην αναζήτηση, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Κάθε ώρα μετρά!!!!!!!! Παρακαλώ κοινοποιήστε όπου μπορείτε».

Ερευνες στο σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, χθες οι άνδρες της Ασφάλειας Κω -παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής- διενήργησαν έρευνα στην οικία του 32χρονου από το Μπαγκλαντές στο Μαρμάρι και συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Ανάλογη έρευνα έγινε και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε η νεαρή ξενοδοχοϋπάλληλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σώμα του 32χρονου βρέθηκαν ίχνη πάλης, ενώ στο σπίτι του εντοπίστηκαν ξανθές τρίχες και μία μπλούζα με μία κηλίδα αίματος.

Σε μία παράλληλη εξέλιξη, από το απόγευμα του Σαββάτου βρίσκεται στο νησί της Κω ειδικό κλιμάκιο αστυνομικών που συνδράμει τις έρευνες, ενώ στην ανακρίτρια για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα παρέπεμψε η εισαγγελέας Κω τον 32χρονο που συνελήφθη με τη κατηγορία της αρπαγής της 27χρονης μετά από συλλογή βιντεοληπτικού υλικού και καταθέσεων.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι καταθέσεις ατόμων που βρίσκονται στο εργασιακό περιβάλλον της 27χρονης, καθώς και του συντρόφου της με τον οποίο ήρθαν πριν από ένα μήνα στη Κω για να εργαστούν το καλοκαίρι και ο οποίος ήταν ο τελευταίος που επικοινώνησε μαζί της πριν χαθούν τα ίχνη της.

Την ίδια ώρα συγγενείς και φίλοι της 27χρονης την αναζητούν ακόμη και στα απέναντι τουρκικά παράλια μέσω social media, εκτιμώντας ότι την έχουν απαγάγει.

To χρονικό

Η 27χρονη κοπέλα έφτασε στην Κω πριν από έναν μήνα και δούλευε στο εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου, μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της στην περιοχή Μαρμάρι.

Η κοπέλα εθεάθη σε μίνι μάρκετ στην περιοχή Μαρμάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, συναντήθηκε σε ένα μίνι μάρκετ της περιοχής με μια παρέα ανδρών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές.

Τότε ήταν που επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον ομοεθνή σύντροφο της και του είπε ότι θα την επιστρέψει κάποιος με μηχανή. Δεν επέστρεψε ποτέ.

Την εξαφάνιση της 27χρονης δήλωσε στην Αστυνομία ο 28χρονος σύντροφός της την Τρίτη, καταγγέλλοντας ότι τα ίχνη της συντρόφου του έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα - Πρώτο περιστατικό για φέτος

Ναυάγιο στην Πύλο: Μαχαιρώματα με έξι νεκρούς πάνω στο πλοίο καταγγέλλουν διασωθέντες

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis