Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορυφώνεται η αγωνία για τον Θύμιο: Εθεάθη στον ΗΣΑΠ του Πειραιά, λέει ο διοικητής του Silver Alert

Image
ΘΥΜΙΟΣ
 clock 08:11 | 22/05/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Η ανησυχία και η αγωνία για τον Θύμιο Μπουγά από τον Πύργο όλο και αυξάνει, καθώς ο νεαρός αγνοείται μετά το άγριο bullying που δέχθηκε από ομάδα ατόμων στην πόλη του.

Κορυφώνεται η αγωνία για τον Θύμιο

Την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του, ο Γεράσιμος Κουρούκλης, πρόεδρος και διοικητής Silver Alert ανέφερε στο Mega ότι ο Θύμιος εθεάθη, τελευταία φορά, στον ΗΣΑΠ του Πειραιά.

Συγκεκριμένα είπε: «Ήταν Πέμπτη, το βράδυ στον ΗΣΑΠ. Ενεργοποιηθήκαμε αμέσως, σπεύσαμε όλοι μαζί γύρω από τον ΗΣΑΠ Πειραιώς, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να τον βρούμε. Περίπου 80 εθελοντές μαζευτήκαμε στην περιοχή για να βρούμε τον Θύμιο».

«Ο Θύμιος είναι ένας τρομαγμένος άνθρωπος, αυτήν την στιγμή δεν γνωρίζει και θεωρεί ότι καταζητείται από την αστυνομία. Μην ξεχνάμε ότι δεν γνωρίζει και θεωρεί ότι καταζητείται από την αστυνομία. Θεωρεί ότι καταζητείται επειδή κάποια καλόπαιδα, αυτοί που του έκαναν το bullying, είναι οι ίδιοι που πήγαν στην αστυνομία και τον κατήγγειλαν. Για κάποιους ήταν ανεπιθύμητος στην περιοχή εκείνη», ανέφερε στη συνέχεια.

Συγγενείς, γείτονες, κάτοικοι και ο δήμαρχος μιλούν για τον 39χρονο, που χάθηκε την Τετάρτη 4 Μαΐου από την περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, όπου είχε βρει προσωρινό κατάλυμα. Επίσης, μιλούν και άλλα μέλη της παρέας, που ενδεχομένως να ώθησαν με την ακραία συμπεριφορά τους τον Θύμιο στην εξαφάνιση.

«Κάποιο πρόβλημα που είχε, τον οδήγησε σε αυτοτραυματισμό παλαιότερα. Η Αστυνομία της Τρίπολης τα ξέρει πολύ καλά αυτά. Ίσως από ερωτική απογοήτευση. Του είπαμε με την αδελφή του να φύγει από την Τρίπολη, να ξεπεράσει κάποιες καταστάσεις και τον φέραμε εδώ, στον Πύργο. Κάποια στιγμή ήθελε να μείνει μόνος του. Πίστευε ότι είναι βάρος στην οικογένειά μας. Δεν ένιωθε καλά, διότι και τα παιδιά τον κοιτούσαν παράξενα, όταν ήταν μικρά. Τον βοηθήσαμε να μείνει κάπου μόνος του, αλλά έκανε λάθη, όπως κάνουμε όλοι οι άνθρωποι. Είχε σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας, τον έβλεπε ο κόσμος σαν κάτι παράξενο. Άρχισε να κλείνεται στον εαυτό του, να απομονώνεται και έφτασε στο σημείο που είναι τώρα. Ασχέτως αν έγινε κάποια παρεξήγηση μεταξύ των αδελφών, εμείς προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε. Απλά ο Θύμιος είναι λίγο δύσκολος χαρακτήρας λόγω του ατυχήματος που είχε. Δε δεχόταν βοήθεια. Ήθελε να τα καταφέρει μόνος του», περιγράφει ο σύζυγος της αδερφής του 39χρονου Θύμιου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Καναδάς: Τέσσερις νεκροί, 900.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα εξαιτίας σφοδρής κακοκαιρίας

Συντάξεις Iουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής για κάθε Ταμείο

Επτά ερωταπαντήσεις για την ευλογιά των πιθήκων

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis