Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πύργος: Την τιμωρία των υπεύθυνων για την εξαφάνιση του 39χρονου Θύμιου, ζητά η αδερφή του

Image
ΘΥΜΙΟΣ
 clock 19:19 | 18/05/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Κορυφώνεται η αγωνία κάθε ημέρα που περνά για τον 39χρονο Θύμιο Μπουγά από τον Πύργο, ο οποίος παραμένει εξαφανισμένος εδώ και αρκετές ημέρες.

Για τον Θύμιο Μπουγά έχει εκδοθεί Silver Alert. Ο 39χρονος μιλάει και τρώει με μηχανική υποστήριξη. Έχει ύψος 1,75, καστανά μάτια και μαλλιά.

«Κάνω έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει για να βρεθεί και να είναι καλά ο αδελφός μου». Αυτό δήλωσε σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ Πύργου η αδελφή του, η μοναδική συγγενής που έχει στον Πύργο. Η ίδια, που έχει δώσει και αναλυτική κατάθεση στην Αστυνομία, έμαθε για το περιστατικό από την τηλεόραση αφού αρχικά δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε με δεδομένο ότι τα τελευταία χρόνια, δεν είχαν οι δύο τους επικοινωνία.

Καταδικάζει τα όσα έγιναν εις βάρος του αδελφού της και ζητά την τιμωρία των υπευθύνων επισημαίνοντας ότι ανησυχεί για τον 39χρονο . Σε αγωνία βρίσκονται και τα αδέλφια του Θύμιου Μπουγά τέσσερα από τα οποία ζούνε με την μητέρα τους σε χωριό της Γορτυνίας στον Νομό Αρκαδίας.

Το χρονικό της εξαφάνισης του Θύμιου Μπουγά

Τα ίχνη του αγνοούνται από την ημέρα που παρέα «νταήδων» με αυτοκίνητα και μηχανές πήγαν στο σπίτι του και εκτόξευσαν προς το μέρος του φωτοβολίδες και βεγγαλικά προκειμένου να τον αναγκάσουν να βγει από αυτό.

Στη συνέχεια η ίδια ομάδα ατόμων βιντεοσκόπησε τον 39χρονο όταν βγήκε από το σπίτι και προσπάθησε να αμυνθεί με ένα μπαστούνι. Το βίντεο αυτό το ανέβασαν στα social media και τον παρουσίασαν ως μανιακό που τους κυνηγάει με ένα πριόνι για να τους κάνει κακό.

Από εκείνο το περιστατικό και μετά, ο 39χρονος , ο οποίος είχε καταγγείλει το περιστατικό στις αρχές εξαφανίστηκε. Από την Τετάρτη 4 Μαΐου, μέχρι και σήμερα τα ίχνη του έχουν χαθεί και παρά τις έρευνες ακόμα και κλιμακίου της ΕΜΑΚ που έφτασε στην περιοχή παραμένει αγνοούμενος.

Σημειώνεται ότι ο Θύμιος Μπουγάς φορά πάντα μάσκα καθώς το πρόσωπο του είναι παραμορφωμένο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Πατήσια: Πληθαίνουν οι καταγγελίες για bullying στο σχολείο του 14χρονου

Ελένη Τοπαλούδη: Την Παρασκευή η απόφαση για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία

Ηράκλειο: Τί λένε οι γιατροί για την 45χρονη που έπεσε από ύψος

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis