Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κηφισιά: Νεαρός μαχαίρωσε 21χρονο υπαλλήλο χωρίς να προηγηθεί διαπληκτισμός

Image
αστυνομια
 clock 22:34 | 02/11/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία το απόγευμα της Πέμπτης για επεισόδιο που έλαβε χώρα στην Κηφισιά. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε για τραύμα από μαχαίρι σε υπάλληλο καταστήματος επί της οδού Λεβίδου στην Κηφισιά. Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ενώ ένα άτομο έχει συλληφθεί.

Καρέ-καρέ έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας καταστήματος εστίασης σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Κηφισιάς την αιματηρή επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε ένας 21χρονος.

Σε ώρα αιχμής, λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα και με το δρόμο γεμάτο περαστικούς ένας 24χρονος, ο οποίος εκτιμάται ότι ήταν υπό την επήρεια ουσιών, εισέβαλε στο κατάστημα με ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τον 21χρονο υπάλληλο. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι δεν φαίνεται από τις κάμερες ασφαλείας να προηγήθηκε κάποιος διαπληκτισμός πριν από το μαχαίρωμα. Ο νεαρός άνδρας έπεσε κάτω αιμόφυρτος και διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο πέρασαν χειροπέδες στον 24χρονο δράστη, ο οποίος κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς και θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης

Θεσσαλονίκη: Θρήνος για την 40χρονη Ελευθερία που σκοτώθηκε στο φρικτό τροχαίο

Εντοπίστηκαν σε μονή στην Αττική εκκλησιαστικές εικόνες και ξυλόγλυπτα που είχαν κλαπεί από μονές και ναούς της επαρχίας

Ανατροπή στη δολοφονία της 43χρονης μητέρας: Είχαν συλλάβει τον σύντροφο της, ομολόγησε τώρα Πακιστανός

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis