Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία για δασκάλα: «Έβαλε κόκκινο πιπέρι και στη συνέχεια σελοτέιπ στο στόμα μαθητή»

Image
μεγάλη αναστάση σε σχολείο λόγω βραχυκυκλώματος
 clock 18:12 | 21/10/2022
writer icon newsroom ekriti.gr

Σοβαρές καταγγελίες για την συμπεριφορά μιας καθηγήτριας αγγλικών έχουν κάνει γονείς και μαθητές στη Λέσβο. Οι καταγγελίες έχουν ξεκινήσει από το 2018, αλλά δεν έχει γίνει καμία έρευνα για τα περιστατικά που έχουν λάβει χώρα μέσα στο σχολείο.

Τα παιδιά υποστηρίζουν ότι δέχονται απειλές, με μηνύματα πολλές φορές και για τους γονείς τους, που έχουν κινηθεί ώστε να φύγει από το σχολείο. Φέρεται μάλιστα να τους έχει πει, πως έχει καφέ ζώνη στο καράτε και πως δέρνει αν χρειαστεί.

Καταγγελία του Συλλόγου Γονέων της Λέσβου

Η εφημερίδα «Στο Νησί» φέρνει στο φως σήμερα μία καταγγελία Συλλόγου Γονέων της Λέσβου το μακρινό 2018, όπου αναφέρεται ότι η ίδια καθηγήτρια σε μαθητή της Γ΄ Δημοτικού «έβαλε κόκκινο πιπέρι στο στόμα» του και «λίγο αργότερα του το σφράγισε με σελοτέιπ». Παρόλα αυτά, η εκπαιδευτικός παρέμεινε στη θέση της και σύμφωνα με νέες καταγγελίες, φέτος, έχει φτάσει στο σημείο να απειλεί τους γονείς μαθητών της, που έχουν ζητήσει να απομακρυνθεί από το σχολείο. Όπως υποστηρίζουν τα παιδιά, τους λέει πως έχει καφέ ζώνη στο καράτε.

«Η γυναίκα θέλει βοήθεια, το σύστημα δεν βοηθά, και μένουν απροστάτευτα τα παιδιά» λέει μέλος της Διοίκησης του Συλλόγου που τόλμησε τότε να κάνει καταγγελία αρμοδίως. Η καθηγήτρια είχε τοποθετηθεί σε Δημοτικό Σχολείο από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, και η τότε Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, φέρεται να έκανε μεγάλο αγώνα για να βγει εκτός των Δημοτικών Σχολείων. Μάλιστα εναντίον της, αλλά και εναντίον του Συλλόγου η καθηγήτρια αγγλικών υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά.

Ας σημειωθεί ότι και τότε, αλλά και σήμερα γονείς που κατήγγειλαν διάφορα περιστατικά, όχι μόνο βρέθηκαν αντιμέτωποι με απειλές, αλλά βλέπουν καθ’ ύλην αρμόδιους, μερίδα διευθυντών σχολικών μονάδων, να τους αποτρέπει να δημοσιοποιήσουν το θέμα, ώστε «να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι».

 

Διαβάστε επίσης:

Διπλά self test εντοπίζουν κορωνοϊό και γρίπη (βίντεο)

Δρόμος Μεσαράς: Κλείνει και στο τμήμα Αγία Βαρβάρα - Πανασός - Ποια έργα θα εκτελεσθούν

Συμπέθεροι πλακώθηκαν για παραγγελιά στον γάμο: «Τώρα χορεύουμε εμείς»!

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis